Thuis geld verdienen

Thuis geld verdienen, dat is alleen weggelegd mensen met een eigen bedrijf, zo denken mensen vaak. Grappig genoeg is thuis geld verdienen juist heel laagdrempelig en kan iedereen ermee beginnen. Je moet alleen even weten waar en hoe het mogelijk is.

Thuis geld verdienen is heel laagdrempelig

Genoeg mogelijkheden om thuis geld te verdienen

Het internet staat vol met pagina’s over thuis geld verdienen. De mogelijkheden die je hebt zijn ook echt eindeloos. Waarschijnlijk kan je wel op honderden manieren thuis geld verdienen. Zoals ik je in de inleiding al zei: hoe moet jij nou in godsnaam weten met welke manier je moet beginnen? Veel van die websites laten je een boek kopen met basis informatie en dan moet je het vaak alsnog zelf uitzoeken. Daar doe ik niet aan. Ik zal proberen je op gang te helpen zodat jij vanuit huis kan verdienen.

Waar ik over ga vertellen (klik om naar het onderdeel te gaan):


Waarom internet dé beste keus is om geld te verdienen

Internet is dé beste keus als je thuis geld wil verdienen. Geloof me, internet is superieur aan alle ander dingen. Daar is een simpele reden voor: internet is geautomatiseerd. Huh denk je nu vast? Hoezo gaat het ineens over techniek. Omdat dat een heel groot voordeel met zich meebrengt.

Stel je hebt een eigen website online staan waar je geld mee probeert te verdienen. Elke keer als iemand op jouw website belandt hoef je toch niet de deur open te doen of iets dergelijks? Het werkt (bijna altijd) helemaal automatisch. De bezoekers kan lekker rondkijken op je site en ziet wel waar hij/zij uitkomt. Als de bezoeker uiteindelijk op een advertentie klikt, verdien jij geld. Je moet proberen zoveel mogelijk bezoekers uit Google zien te krijgen door goede informatieve artikelen te schrijven. Die artikelen vergaan niet, je zal dus altijd bezoekers blijven krijgen waardoor je inkomsten door blijven lopen!

Snap je waar ik heen wil? Je bent niet verplicht continu aanwezig te zijn. Af en toe zal je een e-mail moeten beantwoorden omdat een bezoeker een vraag heeft, that’s it. Je zou in principe op vakantie kunnen gaan en je website blijft draaien en automatisch geld opleveren.

Dit voorbeeld gaat natuurlijk al uit van een redelijk tot goedlopende website. Het maken daarvan vergt natuurlijk wel tijd, doorzettingsvermogen en geduld. Natuurlijk zijn er ook nog andere manieren om thuis geld te verdienen, daar later meer over.

Wil jij meer weten over geld verdienen met een eigen website?

Kiezen tussen normale maandelijkse inkomsten en het grote geld

Het is belangrijk dat je dit goed snapt anders kan het wel eens tegenvallen. Wat bedoel ik met kiezen tussen gemiddelde inkomsten en het grote geld? Neem jij genoegen met honderd tot een paar honderd euro per maand of wil je thuis echt een volledig inkomen verdienen?

Als jij tevreden bent met een paar honderd euro per maand (wat al heel mooi zou zijn) wil ik je andere methodes aanraden dan dat ik zou doen als je voor een volledig inkomen gaat. Logisch ook want als je thuis zoveel wil verdienen moet je er ook veel meer tijd in gaan steken.

Methodes voor thuis die ik je aanraad

Zoals hiervoor uitgelegd maak ik een onderscheid in methodes voor het grote geld en methodes voor normale inkomsten (maandelijks).

Normale maandelijkse inkomsten

Als je gewoon thuis wat extra wil verdienen heb je keus uit heel erg veel methodes. Je zal je niet snel vervelen. Alleen op deze site vind je er al tientallen en er komen wekelijks nieuwe methodes bij.

Ik zal een paar voorbeelden geven van de mogelijkheden die je hebt. Allereerst kan je thuis geld verdienen met sociale media. Ga bijvoorbeeld geld verdienen op Youtube door leuke filmpjes te maken en te verdienen aan de advertenties die getoond worden (hier kan je trouwens als je het goed doet ontzetten veel mee verdienen). Of ga geld verdienen met Instagram door de foto’s die je zelf gemaakt hebt te verkopen.

Daarnaast kan je bijvoorbeeld enquetes invullen. Je krijgt geld per compleet ingevulde enquete. Je kan dit relaxt thuis doen, simpeler kan het bijna niet.

Schrijven voor geld is ook nog een goede optie. Je meldt je aan bij artikel websites, schrijft kwalitatief goede artikelen, publiceert ze en je verdient uiteindelijk geld aan advertenties.

Het aller-makkelijkste is waarschijnlijk geld verdienen met spaarprogramma’s. Bij deze methode verdien je geld door websites te bezoeken en op advertenties te klikken.

Ik kan natuurlijk niet elke methode afzonderlijk gaan behandelen. Kijk op de bijverdienen pagina en de geld verdienen met thuiswerk pagina voor een compleet overzicht van de methodes (het zijn er in totaal 28).

Voor het grote geld gaan

Waarschijnlijk spreekt dit je het meest aan en gelijk heb je. Denk er alleen niet te makkelijk over, het is een stuk lastiger dan de voorgaande methodes. Dé manier om thuis voor het grote geld te gaan is geld verdienen met een eigen website.

Eerder in dit artikel legde ik al uit dat dit komt doordat het internet bijna helemaal automatisch werkt. Als je iets op internet achterlaat (bijvoorbeeld een website met artikelen) staat het er altijd op als je de website online houdt. Dat betekent dat de inkomsten uit die website blijven doorlopen. Automatisch dus…

Voordat dat het geval is, heb je natuurlijk wel een website nodig. Hoe kom je nou aan een website? Gelukkig is dat helemaal niet zo ingewikkeld. Ik raad je aan een aantal artikelen te lezen. Begin bij het artikel over een website beginnen, vervolgens lees je hoe je een goede domeinnaam kiest en als je dat artikel gelezen hebt lees je het artikel over zelf een gratis website maken. Na het lezen van die artikelen heb je hopelijk een beter beeld.

Waar je zeker op moet letten als je thuis geld wil verdienen

Ik wil je graag nog wat dingen meegeven voordat je vanuit huis geld gaat verdienen. Zoals ik al gezegd heb: denk er niet te makkelijk over. Het is jammer genoeg niet zo dat je op een paar knoppen drukt en dat het geld binnen stroomt. Je zult het echt zelf moeten doen. Ik kan je alleen de goede richting in duwen.

 

Pas op dat je niet te weinig doet

Thuis werken is fijn, maar het heeft ook nadelen. Je kan dan wel je eigen werktijden bepalen, maar je moet aan de andere kant ook uitkijken dat je niet te gemakkelijk wordt.

“Ach ik sla het een keer over, ik heb er niet zo’n zin in”. Doe dat niet. Als je een normaal baantje hebt kan je dat ook niet doen. Probeer elke dag wat te doen.

Het kan even duren voordat je succes hebt

Voordat je constante inkomsten hebt is er wel wat tijd overheen gegaan. Binnen twee weken gaat je niet lukken, je moet het echt een paar maanden volhouden. Je zult zien dat het uiteindelijk ook loont om geduldig te zijn.

Wat ook interessant is om te lezen

Als je eerst nog meer informatie wil over geld verdienen raad ik je nog een aantal soortgelijke artikelen aan.

Lees het artikel over geld winnen, het artikel over extra geld verdienen vanuit huis en het artikel over veel geld verdienen.

Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief. Je kan dit linksonder op elke pagina doen!

Succes

Ik heb je ontzettend veel uitgelegd over thuis geld verdienen. Waarschijnlijk moet je even bijkomen van het lezen. Laat alle informatie rustig op je inwerken en lees desnoods nog even wat terug. Succes met het uitvoeren van de theorie en stop niet te snel!