Veelgestelde vragen

Wij krijgen vaak vragen via de mail. Omdat veel vragen meerdere keren voorbij komen, hebben we besloten een lijst op te stellen met veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons dan gerust.

"Wij proberen overal een antwoord op te geven"

Antwoorden op veelgestelde vragen

Is het echt allemaal gratis?

Ja zeker, geen twijfel over mogelijk. Spaarprogramma's verdienen geld aan adverteerders. Met dit geld kunnen ze de leden uitbetalen. Wij hebben nog nooit meegemaakt dat spaarprogramma's ergens geld voor vragen. Als jou dit wel overkomt, dan is het meestal niet in orde. Neem in dat geval even contact met ons op, als je het niet vertrouwt. Dan kunnen wij je helpen.

Is het wel betrouwbaar?

Ja, deze manier van geld verdienen is 100% betrouwbaar. De spaarprogramma's op Verdienjegek.nl zijn getest en betalen allemaal netjes uit. De spaarprogramma's staan ook allemaal ingeschreven bij de kamer van koophandel. Het zijn serieuze bedrijven.

Waarom zou ik lid worden van de spaarprogramma's?

Daar is een heel simpel antwoord voor. Omdat je geld wil verdienen! Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook korting krijgen als je via de spaarprogramma's producten koopt. Een ander voordeel is dat geld verdienen met spaarprogramma's niet moeilijk is en een tamelijk relaxte manier van geld verdienen is. Iedereen met een computer en een e-mailadres kan het!

Mag ik meerdere accounts aanmaken?

Nee. Dat mag niet. De meeste spaarprogramma's accepteren één aanmelding per ip-adres. Er zijn ook spaarprogramma's die maar één aanmelding per huishouden accepteren. Deze maatregelen zijn er om misbruik tegen te gaan.

Hoe oud moet ik zijn om me te mogen aanmelden?

Het is lastig daar een algemeen antwoord op te geven.
Over het algemeen geldt er een minimumleeftijd van 14 jaar.

Kan ik me op elk moment weer afmelden?

Ja, dat kan. Elk spaarprogramma op Verdienjegek.nl biedt die mogelijkheid. Er is een optie aanwezig waarmee je jouw account ten alle tijden kan verwijderen. Als je dat doet, ben je wel al je verdiende geld dat nog in je account staat, kwijt. Dus denk goed na voordat je het account verwijdert. Het kan namelijk niet teruggedraaid worden.

Hoe word ik uitbetaald?

Als je genoeg saldo hebt gespaard, kan je een uitbetaling aanvragen. Het bedrag wordt op je bankrekening gestort. Sommige spaarpogramma's bieden de mogelijkheid om je geld te laten uitbetalen via Paypal. Naast een uitkering in de vorm van geld, kan je ook kiezen je geld in te wisselen voor cadeaubonnen of bijvoorbeeld staatsloten (ligt aan het spaarprogramma).

Ik moet allemaal persoonlijke gegevens opgeven, wat gebeurt daarmee?

Het klopt dat je bij of na de aanmelding je NAW gegevens moet opgeven. De spaarprogramma's vragen deze informatie om neppe accounts ertussen uit te plukken. Wat betreft je bankrekeningnummer, dat spreekt voor zich. Je moet je zuurverdiende geld wel kunnen ontvangen. De spaarprogramma's gaan goed om met je gegevens en de gegevens worden niet doorgespeeld. Je zult dus geen telefoontjes of reclame per post ontvangen.

Direct beginnen?

Nu je weet dat je met spaarprogramma's betrouwbaar zijn, wordt het tijd te beginnen met geld verdienen. Meld je snel aan bij zoveel mogelijk spaarprogramma's uit de lijst, of bekijk de top 5 spaarprogramma's. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem even contact met ons op.