Geld verdienen met youtube

Geld verdienen met Youtube is helemaal in op het moment, iedereen wil geld verdienen met het plaatsen van filmpjes op Youtube. Jij ook, je bent niet voor niks op deze pagina terecht gekomen. Ik zal je vertellen hoe jij geld kan verdienen op Youtube.

"Kijk niet alleen filmpjes, maak ze zelf en verdien er geld mee"

Hoe kan je geld verdienen met Youtube?

Advertenties voordat het filmpje begint, ik irriteer me er mateloos aan, jij vast ook. Toch is dit dé manier om geld te verdienen met Youtube. Youtube biedt uploaders de mogelijkheid om advertenties voor het filmpje aan te zetten, toch kiezen veel uploaders ervoor geen advertenties te vertonen, waarom niet? Ze hebben simpelweg te weinig views om echt geld te verdienen met Youtube filmpjes. Ik ga jou uitleggen hoe je wel geld kan verdienen op Youtube.

De punten die ik bespreek:Een goed onderwerp voor je Youtube filmpjes kiezen

Youtube icoonVoordat je geld kan verdienen met Youtube, zul je toch eerst een onderwerp moeten gaan uitkiezen waar je filmpjes over gaat maken. Beloof me één ding: ga nou niet zomaar filmpjes maken over willekeurige dingen zonder dat je een goed plan hebt, je moet echt goed nadenken om een geschikt onderwerp te vinden.

Je wil graag dat veel mensen jouw filmpjes gaan bekijken toch? Je zult dan vernieuwend moeten zijn; iets maken wat andere mensen niet doen of Youtube filmpjes maken over een bekend onderwerp, maar dan origineler en beter dan je concurrenten. Pas als je dit voor elkaar weet te krijgen, kan je geld verdienen met Youtube.

Wat zijn goede onderwerpen? Ik kan je jammer genoeg niet 1,2,3 vertellen wat het beste onderwerp is. Naar mijn mening moet je mensen helpen met iets, dus nuttige informatie geven. Youtube filmpjes met reviews over producten of tips voor een bepaald probleem zie ik altijd goed scoren, waarover het dan gaat is eigenlijk meer een bijzaak.

Afkijken van succesvolle Youtube kanalen

Methodes afkijken van succesvolle mensen of bedrijven is altijd erg handig, zo ook als je geld wil verdienen met Youtube. Nadat je een goed onderwerp voor je Youtube filmpjes gevonden hebt, is het tijd voor een onderzoek. Je gaat de filmpjes van je concurrenten bekijken en analyseren hoe zij zorgen voor veel views. Let op bijv. de inhoud van het Youtube filmpje, de duur van het filmpje, de kwaliteit etc.

Als je dat goed bekeken hebt, ga je voor jezelf op een rijtje zetten hoe jij het beter en origineler gaat doen, zodat de kijkers jouw filmpje gaan kijken in plaats van die van je concurrent.

Voordat je geld kan verdienen met Youtube: advertenties aanzetten

Ik ga er vanuit dat als je deze stap bereikt hebt, dat je al filmpjes aan het maken bent of al gemaakt hebt.

Geld verdienen met Youtube is alleen mogelijk als er advertenties voor je filmpjes getoond worden, je zal deze functie in je account aan moeten zetten. Hoe doe je dit? Heel simpel, je gaat naar de functies pagina van je Youtube account en zet de functie “inkomsten genereren” aan.

Youtube zal vervolgens jouw filmpjes keuren, ze kijken of er geen onacceptabele inhoud getoond wordt of rechten geschonden worden. Als de Youtube filmpjes goedgekeurd zijn, zullen er voortaan voordat je filmpjes beginnen advertenties afgespeeld worden. Nu alleen nog zorgen voor kijkers!

Zorgen voor veel subscribers voor veel verdiensten

Video cameraGeld verdienen met Youtube hangt af van één ding en dat zijn veel kijkers/views. Om veel views te genereren zijn subscribers heel erg belangrijk. Wat zijn subscribers? Subscribers zijn als het ware abonnees van jouw Youtube kanaal, ze ontvangen updates over nieuwe filmpjes en blijven op deze manier op de hoogte van jouw activiteiten als filmpjes maker. Hoe meer subscribers je hebt, hoe vaker je filmpjes bekeken worden en hoe meer geld je kan verdienen aan Youtube.

Blijf filmpjes maken en vraag altijd expliciet aan je kijkers om te subscriben, zodat je ledenaantal blijft groeien en je inkomsten hopelijk ook.

Hoeveel geld kan je verdienen op Youtube?

Geld verdienen met Youtube kent eigenlijk geen limiet, er zijn duizenden accounts die tot een miljoen euro of dollar per jaar verdienen met het maken en uploaden van Youtube filmpjes, ik zeg niet dat jou dit ook gaat lukken, maar een paar honderd euro per maand moet met goede inzet te doen zijn, en anders een paar tientjes per maand is ook mooi meegenomen toch? Blijf altijd je best doen en geef niet te snel op, het kan een tijdje duren voordat de boel gaat lopen.

Tips

-Maak je filmpjes niet te lang, zorg dat de boodschap snel overkomt en helder is
-Vraag altijd of mensen willen subscriben, als je het expliciet vraagt doen meer kijkers het
-Zorg ervoor dat je Youtube filmpjes van hoge kwaliteit zijn, ga niet met je mobiele telefoon filmen
-Geld verdiend? Misschien is het een idee wat geld te investeren in extra hulpmiddelen

Wil je toch geld verdienen met andere sociale media? Probeer dan geld verdienen met twitter of geld verdienen met facebook of ga op een andere manier geld bijverdienen.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met youtube" wordt gewaardeerd met een 7.4 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 279 stemmen

Youtube gebruiken als inkomen?

Geld verdienen met youtube is een erg leuk, maar het is zeker niet makkelijk. Je moet zorgen dat je filmpjes echt wat toevoegen en dat mensen er graag naar kijken. Als je populair wordt op Youtube wordt jouw portomonnee goed gevuld.