Geld verdienen met Bitcoins

Bitcoins is een nieuw elektronisch betalingssyteem en tevens valuta. Bitcoin wordt steeds meer geaccepteerd als een geldige manier van betalen. Naast betalen kan je ook geld verdienen met Bitcoins. Het minen van deze digitale, virtuele munt is een lucratieve business.

"Verdien geld aan de nieuwe digitale munt Bitcoin"

Wat zijn Bitcoins?

Bitcoin is valuta net zoals de Euro en de Dollar dat zijn. Het grote verschil tussen Bitcoins en andere valuta is dat de Bitcoin niet beheerd wordt door een centrale instelling, overheid of andere autoriteit, maar door de computers van alle deelnemers. Het grote voordeel hiervan is dat de munt niet gebonden is aan de economie, waardoor de koers van de munt veel minder fluctueert. Bitcoins worden elke dag gemaakt/vrijgegeven en worden verstopt in ingewikkelde wiskundige berekeningen/puzzels.

Info

  Waardering Mogelijkheden  Moeilijkheidsgraad Beginnen?
 Binance      Exchange / Staking / Lending  Hoog Registeren
 Bittrex      Exchange / Staking / Lending Hoog Registeren
 Plus500     CFD's Laag Registeren
 

Hoe kan je geld verdienen met Bitcoins?

Geld verdienen met Bitcoins kan op een aantal manieren. Hieronder bespreken we hoe je geld kan verdienen met Bitcoins minen. Liever handelen of beleggen in bitcoins?

Bitcoins minen

De meest bekende manier om geld te verdienen met Bitcoins is minen naar Bitcoins. Nu hoor ik je denken: wat is minen naar Bitcoins? Bitcoins minen houdt in dat je die ingewikkelde wiskundige puzzels laat oplossen door een computer waardoor jij als het ware Bitcoins “opgraaft", je gaat letterlijk mijnen naar Bitcoins.

Stappenplan Bitcoins minen:


Bitcoin Adres maken

Om te beginnen met Bitcoins minen zul je eerst een Bitcoin “adres” moeten hebben. Dit is een soort e-wallet waar je jouw zuur verdiende Bitcoins kunt verzamelen. Surf naar Bitcoin.org om een geschikte portemonnee te kiezen.

Zelf aan de slag of meedoen aan een mining pool?

Zoals gezegd moet je ingewikkelde puzzels oplossen om Bitcoins te verdienen en heb je hier een sterke computer voor nodig. Zelfs met een krachtige computer kan het erg lang duren voordat je eerste Bitcoins binnen zijn. Om meer succes te hebben kan jij je beter aanmelden bij een miningpool (een netwerk van meer computers die samen zoeken naar nieuwe Bitcoins). Wanneer er Bitcoins gevonden zijn wordt de opbrengst verdeeld over alle deelnemers (miners).

Voorbeelden van mining pools zijn: btcpoolman en mining.bitcoin.cz. Voor een volledige vergelijking van mining pools kijk je op de Bitcoin wiki.

Mining software installeren

Bitcoins vinden gaat niet vanzelf, je hebt hiervoor een mining programma nodig. Dit programma moet je op je computer installeren zodat de computer de puzzels kan gaan oplossen. Guiminer is waarschijnlijk een goede keus voor jou. Als je de software geïnstalleerd hebt, kan je beginnen met Bitcoins minen.

Handelen of beleggen in bitcoins

Je kan ook geld verdienen aan Bitcoins door te beleggen in de digitale munt. Het is wat risicovoller en het geld dat je investeert kan je verliezen, maar het kan ook veel opleveren. Bij Plus500 kan je direct beginnen met het beleggen in Bitcoins. Als jij vandaag een account aanmaakt, krijg je een aanmeldbonus van €25,00!

Aanmelden bij Plus500

Andere manier van geld verdienen?

Wil je liever op een andere manier geld verdienen? Kijk dan op de overzichtpagina bijverdienen waar je meer dan genoeg andere methodes zult vinden.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met Bitcoins" wordt gewaardeerd met een 6.2 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 35 stemmen

Bitcoins iets voor jou?

Bitcoins is een vrij nieuwe ontwikkeling op internet en financieel gebied. Jij kan profiteren van deze ontwikkeling door geld te verdienen aan Bitcoins.