Geld verdienen met Fiverr

Iedereen is ergens goed in. De één is goed in schrijven terwijl de ander ontzettend goed kan tekenen. Jij kan jouw talent als dienst of klusje op een online klusjesmarktplaats genaamd Fiverr aanbieden. Waarom? Omdat je er aardig wat geld mee kan verdienen.

"Bied diensten aan voor $5"

Wat is Fiverr?

TIP: Schrijf je in en ontvang een Ebook over effectieve geld verdien methoden om online geld te verdienen

Aanmelden

Fiverr is een soort marktplaats voor kleine klusjes. De klusjes worden ook wel ‘Gigs’ genoemd. Het leuke aan Fiverr is dat iedereen zijn eigen dienst kan aanbieden en dat de enige regel is dat het aangeboden moet worden voor een prijs van $5,00. Werkelijk elke dienst die aangeboden wordt op Fiverr.com kost $5,00. Dat maakt Fiverr ook zo uniek.

Wat voor soort diensten worden er aangeboden op Fiverr?

Je kan het zo gek nog niet bedenken of het wordt aangeboden op Fiverr. Van zeer handige zakelijke diensten zoals het schrijven van een artikel voor $5,00 tot rare, grappige en bizarre diensten als een impersonatie van een beroemdheid voor $5,00, het is allemaal te vinden op Fiverr. Iedereen kan een dienst aanbieden en het mag best iets grappigs of creatiefs zijn.

Ook jij kan diensten aanbieden op Fiverr

Zoals eerder gezegd kan iedereen diensten verkopen op Fiverr. Je hoeft alleen naar de site Fiverr.com te gaan, rechtsboven op de knop “start selling” of “join” te klikken, vervolgens een account aan te maken en je kan direct een dienst op de site zetten.

De dienst wordt niet meteen op de site weergegeven omdat eerst door Fiverr gecontroleerd wordt of de dienst die jij aanbiedt niet aanstootgevend is. Als dat niet het geval is, staat jouw eerste dienst op de site!

Levert het veel op?

Bij de verkoop van een dienst krijg je als verkoper $4,00, $1,00 gaat namelijk als commissie naar Fiverr zelf. Je gaat niet rijk worden van het verkopen van diensten op Fiverr maar een maandelijkse bijverdienste kan het zeker opleveren. In het begin zal het waarschijnlijk niet snel stormlopen omdat er dagelijks talloze gigs op de site geplaatst worden.

De kunst is om positieve feedback van je kopers te vergaren. Hoe meer positieve feedback je krijgt des te populairder en betrouwbaarder je als verkoper wordt en hoe meer je uiteindelijk gaat verkopen. Je zal dus in het begin geduld moeten hebben alvorens je een paar verkopen gerealiseerd hebt.

Hoe zit het met de uitbetalingen?

Over het algemeen duurt het 14 dagen voordat het geld dat je verdiend hebt met het verkopen van een dienst zichtbaar is in je Fiverr account. De reden hiervoor is dat Fiverr graag wil controleren of de koper uiteindelijk wel tevreden is met de door jou geleverde dienst. Daarnaast is de periode van 14 dagen ingesteld om ervoor te zorgen dat de betaling goed verwerkt kan worden.

Wanneer de verdiensten eenmaal in jouw persoonlijke account staan, is het mogelijk de verdiensten te laten uitbetalen. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden. Allereerst heb je de mogelijkheid het geld te laten overboeken naar een Paypal account. Daarnaast is het mogelijk om een zogeheten Fiverr Revenue Card aan te vragen. Een Fiverr Revenu Card is een soort pinpas die je thuisgestuurd krijgt waarmee je bij elke pinautomaat geld kan opnemen en zelfs kan betalen in winkels. Lijkt mij erg handig!

Andere methodes om geld te verdienen die hierop lijken

Wil jij naast het verkopen van diensten op Fiverr nog meer geld verdienen op soortgelijke manieren? Dat kan. Lees het artikel over het uitvoeren van opdrachten voor geld of het artikel over het verkopen van documenten.

Liever de methodes proberen die onze bezoekers aanraden? Bekijk dan de top 10 van de beste methodes op de homepagina.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met Fiverr" wordt gewaardeerd met een 7.5 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 22 stemmen

Ga jij diensten aanbieden?

Fiverr is een ontzettend leuke en originele site. Het is alleen al leuk om een beetje op de site rond te kijken. Ik raad je aan een keer te proberen een dienst te verkopen op Fiverr. Bevalt het, dan ga je ermee door. Zo niet, dan zoek je een andere geld verdien methode uit op Verdienjegek.nl.