Spaarprogramma tips

Geld verdienen met spaarprogramma's kan je een aardige bijverdienste opleveren, maar wat als wij je tips geven waardoor je verdiensten nog hoger kunnen worden? Hieronder hebben wij 10 waardevolle tips voor je op een rij gezet. Succes gegarandeerd!

"Verdien meer geld met spaarprogramma's door deze tips"

10 waardevolle tips

Gebruik een apart e-mailadres

Voor het aanmelden bij de spaarprogramma's wordt er altijd om een e-mailadres gevraagd. Wij raden aan daarvoor een apart aangemaakt e-mailadres aan te maken. Je zult veel reclamemails krijgen en als dit tussen privé mails terecht komt, wordt het een grote chaos en dat willen we natuurlijk niet. Dus nogmaals, voor het aanmelden gebruik je een apart/nieuw e-mailadres. Je kan gratis een e-mailadres aanmaken bij Gmail.

Check je spam folder

Check af en toe de map "ongewenst" in je e-mailaccount. Het kan namelijk gebeuren dat er reclame mails in de map ongewenst komen. Het zou zonde zijn als je dit niet door hebt, want dan loop jij je vergoeding mis en verdien je dus minder geld.

Check structureel je mail

Een belangrijke tip om veel geld te verdienen is dat je structuur brengt in het checken van je e-mail. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je met jezelf afspreekt dat je om de twee dagen alle reclame mails verwerkt. Zo stapelen de mails zich niet op en mis je geen vergoeding, en dat is het belangrijkst!

Vink zoveel mogelijk interesse gebieden aan

Na het aanmelden bij spaaprogramma's wordt er vaak gevraagd naar je interesses. Vink hier zoveel mogelijk aan. Op basis van deze informatie worden namelijk de reclame mails gestuurd. Hoe meer interesses, hoe meer mails je ontvangt. Dat resulteert natuurlijk weer in meer vergoedingen en dus in meer geld op jouw bankrekening!

Breng zoveel mogelijk leden aan

Deze tip is waarschijnlijk het belangrijkst als je echt veel wil verdienen. Met het werven van andere mensen is verreweg het meest te geld te verdienen bij spaarprogramma's. Probeer dus zoveel mogelijk mensen over te halen zich via jou aan te melden bij de spaarprogramma's. Denk aan familie, vrienden en kennissen. Maar je kan bijvoorbeeld ook gebruik maken van social media. Wees creatief!

Koop je producten via spaarprogramma's

Als je van plan bent iets te kopen op het internet, kijk dan eerst of je het kan aanschaffen via een spaarprogramma. Je krijgt dan namelijk een percentage van het aanschafbedrag teruggestort in je account!

Meld je aan bij zoveel mogelijk spaarprogramma's

Deze tip is ook van belang als je snel geld wilt verdienen. Bij elk spaarprogramma krijg je een aanmeldbonus. Als jij je bij heel veel spaarprogramma's aanmeldt kan je dus al tientallen euro's verdienen aan aanmeldbonussen. Een ander voordeel van lid zijn van veel spaarprogramma's is dat je in totaal veel meer reclame mails zult ontvangen en dus sneller geld zult verdienen.

Houd de moed er in

Het is heel belangrijk dat je geduld hebt. Als je net begint, kan het een tijdje duren voordat je de eerste uitbetaling kan aanvragen. Maar hoe langer je lid bent, hoe sneller het eigenlijk gaat. Je hebt dan bijvoorbeeld meer referrals (aangebrachte leden, zie de begrippenlijst pagina) en je krijgt een vast percentage van hun verdiensten. Zo kunnen de verdiensten aardig oplopen.

Doe niet mee met gokspelletjes

Op veel spaarprogramma's kan je meedoen aan gokspelletjes zoals kop of munt, een gokautomaat of ander soort spelletjes. Natuurlijk is het mogelijk hiermee te winnen, maar verliezen kan uiteraard ook. Het zou ontzettend zonde zijn als jij je hele saldo er door heen jaagt met dit soort spelletjes. Begin er dus niet aan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Verdienjegek.nl

Verdienjegek.nl probeert je door middel van de nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in wereld van geld verdienen. Als jij je aanmeldt, maak je ook nog is kans op €20! Je kan je op elke pagina van de website aanmelden. Je vindt het inschrijfformulier aan de linkerkant. We gaan uiteraard strikt om met jouw gegevens. We verstrekken het in geen enkel geval aan derden.

Bekijk nu de beste spaarprogramma's of keer terug naar de spaarprogramma overzichtspagina.

Tips toepassen?

Je zult zien dat deze 10 tips er voor zullen zorgen dat jouw verdiensten uit spaarprogramma's zullen toenemen.