Inpakwerk thuis

Thuis inpakwerk doen, een ideale bijbaan voor veel mensen. Jammer genoeg is het best lastig om aan een inpakbaan te komen, de vacatures zijn schaars. Ik ga jou helpen toch inpakwerk te vinden en je daarnaast nog een heleboel goede en handige tips geven.

"Inpakken doe je niet alleen als je gaat verhuizen"

Thuiswerk inpakken, wat houdt het in?

Als je thuis gaat inpakken, doe je dit meestal in opdracht van een thuiswerkcentrale. Een thuiswerkcentrale is een soort “uitzendbureau” voor thuiswerkers. Ze voorzien je van een baantje en je hoort van de thuiswerkcentrale wanneer er werk is en wat je precies moet doen.

Als je inpakwerk gaat verrichten ga je allerlei dingen inpakken. Denk bijvoorbeeld aan kerstpakketten die op tijd ingepakt moeten zijn voordat ze naar de werknemers gaan, of bijvoorbeeld flyers die je in zakjes moet stoppen. Het kan in principe alles zijn.

Lastig te vinden

Zoals ik in de inleiding van dit artikel al duidelijk maakte, is inpakwerk voor thuis nogal lastig te vinden. Het verbaast me eerlijk gezegd niet, Ik denk dat iedereen wel vanuit huis wil werken.

Jammer genoeg zijn er websites die misbruik proberen te maken van deze situatie. Er zijn nogal wat websites die een zogenaamd “thuiswerk starterspakket” aanbieden voor enkele tientallen euro’s. Koop dit niet! Vaak staat hier nogal voor de hand liggende informatie in die je overal gratis kan vinden. Lees meer over dit soort praktijken in ons artikel over betrouwbaar thuiswerk.

Hoe kan je wel inpakwerk vinden?

Allereerst is het van belang dat je een goede thuiswerkcentrale weet te vinden. Zoals ik eerder uitgelegd heb, zorgt een thuiswerkcentrale ervoor dat je werk krijgt. Waar vind je een thuiswerkcentrale? Je kan uiteraard gebruik maken van Google. Zoek bijvoorbeeld op thuiswerkcentrale met daarachter je woonplaats.

Je kan ook even een kijkje nemen op www.inpakwerk-thuiswerk.nl, waar je per provincie adressen van allerlei thuiswerkcentrales vindt. Ik weet niet of de adressen nog actueel zijn, je zou als je een goede centrale in jouw regio gevonden hebt even kunnen Googlen om te kijken of de thuiswerkcentrale nog actief is.

Wat is het salaris van inpakwerk?

Het salaris van inpakwerk verschilt uiteraard per opdracht. Wel kan ik je vertellen dat er over het algemeen een aantal beloningsmanieren worden gebruikt.

De eerste en meest gebruikelijke is natuurlijk een vast uurloon per uur, bijvoorbeeld €8,00 per uur. Daarnaast is het soms zo dat je een vergoeding ontvangt per stuk dat je verpakt, bijvoorbeeld €0,05 per ingepakt product.

Tot slot kan het ook zijn dat je een vast bedrag per order krijgt, bijvoorbeeld €75 voor de hele opdracht. Persoonlijk vind ik de laatste beloningsmanier het meest uitdagend. Als je weet dat je €75 voor de hele klus krijgt, probeer je zo efficiënt mogelijk te werk te gaan waardoor je uurloon hoger wordt!

Vaste dagen of zelf inplannen?

Over het algemeen kan je zelf bepalen wanneer je inpakwerk wil doen en hoeveel werk je wil doen. Het is gelukkig niet zo dat je vaste dagen aan het werk moet. Je kan in principe zelf inplannen wanneer je aan de slag gaat. Het is dus een flexibel en fijn bijbaantje.

Handige tips als je geen inpakbaantje kan vinden

Veel mensen zijn driftig opzoek naar traditioneel thuiswerk, bijvoorbeeld inpakwerk of administratief werk. Wat nou als ik je vertel dat je dat eigenlijk helemaal niet nodig hebt om een bijverdienste op te bouwen? Er zijn echt talloze manieren om wat geld bij te verdienen en gelukkig voor jou staat deze site, Verdienjegek.nl, er vol mee!

Lees bijvoorbeeld het artikel over werken vanuit huis, waarin uitgelegd wordt hoe je vanuit huis geld kan verdienen zonder traditioneel thuiswerk te verrichten! Bekijk daarnaast de blog van Verdienjegek.nl voor allerlei handige en interessante artikelen.

Geef dit artikel een cijfer: "Inpakwerk thuis" wordt gewaardeerd met een 7.2 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 35 stemmen

Wil jij thuis pakketten inpakken?

WIl jij na het lezen van dit artikel ook beginnen met inpakwerk? Dat kan. Via de genoemde website in het artikel kan jij een aanbieder vinden bij jou in de buurt. Kijk even welke mogelijkheden er zijn en ga snel van start.