Geld verdienen met twitter

Geld verdienen met Twitter, niet iedereen realiseert zich dat dit kan. Toch zijn er mensen die er van kunnen leven. In dit artikel zullen wij jou vertellen hoe je geld kunt verdienen met Twitter en wat je er voor moet doen. Wij geven je tips, informatie en betrouwbare aanbieders.

"Twitter is er niet alleen om sociaal mee te doen"

Twitter

De eerste stap is Twitter goed leren kennen. Als je niet goed weet hoe Twitter werkt, hoe wil je er dan geld mee gaan verdienen? Niet dus. Eigenlijk is Twitteren heel simpel. Je maakt een account aan en gaat tweets plaatsen. Als mensen jouw tweets interessant vinden, kunnen ze je gaan volgen. De mensen die dit doen, worden "followers" genoemd. Als je geld wil gaan verdienen met Twitter, zijn followers het allerbelangrijkst. Onthoud dat goed. Dit is namelijk je "publiek".

    Inhoud van dit artikel:

Hoe begin ik?

Twitter IcoonAls je weet hoe Twitter in elkaar steekt, kan je aan de slag. Het is niet handig om meteen een Twitteraccount aan te maken. Ga eerst eens rustig nadenken waarover je wil gaan twitteren en wat voor accountnaam daarbij past (kies altijd een makkelijk te onthouden accountnaam). Een heel belangrijk punt is namelijk: originaliteit. Er zijn ontzettend veel Twitter accounts in gebruik. Denk na over de vraag: "waarom zouden mensen mij willen volgen?". Zorg ervoor dat je met jouw account en tweets iets toevoegt. Dat is namelijk heel belangrijk als je succes wilt hebben op twitter. Dat kan betekenen dat je interessante links doorstuurt naar je volgers, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om goede grappen te gaan vertellen. Doe datgene waar jij goed in bent en waarmee jij je kunt onderscheiden van anderen die actief zijn op Twitter.

Als je een accountnaam verzonnen hebt die goed omschrijft waar je over Twittert, kort is en makkelijk te onthouden is, kan je jouw eerste Tweets de wereld in sturen.

Followers krijgen

Nadat je een account aan hebt gemaakt en begonnen bent met twitteren is het meest belangrijke natuurlijk het krijgen van zoveel mogelijk volgers. Dit is tegelijkertijd ook het lastigste stuk. In onze ogen is het van groot belang dat je veel twittert. Je moet echt actief zijn. Neem dit ook weer niet te serieus. Het is niet de bedoeling dat je heel Twitter vol gaat spammen. Plaatst wel relevante en interessante tweets die bij jouw accountnaam of bezigheid passen.Twitter vogel

Er zijn een aantal tips die wij je kunnen geven om meer volgers te verzamelen. Allereerst kan je natuurlijk je Facebook of LinkedIn account koppelen aan je Twitter account. Zo krijgt jouw Twitter account meer aandacht. Wat waarschijnlijk veel effectiever is, is het zoeken naar populaire twitteraars die over hetzelfde onderwerp tweeten als jij. Zoek accounts uit met veel volgers. Klik vervolgens de lijst aan met volgers van dat account. Nu zie je alle volgers van dat populaire Twitter account. De grap is, dat deze mensen ook potentiële volgers van jou zijn aangezien je over hetzelfde onderwerp twittert. De truc is dat jij de volgers gaat volgen. Zij zullen een notificatie krijgen dat ze een nieuwe volger hebben en zien tot hun verbazing dat jij twittert over het onderwerp dat hun erg interesseert. Op deze manier, kan jij een heleboel volgers verzamelen.

Hoe kan ik geld verdienen met Twitter?

Nu je weet hoe je volgers kan verzamelen wordt het tijd voor het leukste onderdeel. Namelijk geld verdienen met je twitteraccount. Geld verdienen met Twitter kan op een aantal verschillende manieren. In principe kan je drie manieren onderscheiden: links doorsturen naar producten waar jij commissie over krijgt, promotie voor je eigen bedrijf/website maken (dit is een meer indirecte manier), en gesponserde tweets versturen.

Links naar producten versturen

Met deze manier ga je links naar producten doorsturen naar je volgers, waar jij commissie voor krijgt. Dit houdt in dat als een volger dat product koopt, jij een vast bedrag per verkoop ontvangt of een percentage van de verkoopwaarde. Deze links worden ook wel affiliate links genoemd. Lees meer over de werking van affiliate marketing zodat je dit kan toepassen op je twitteraccount.

Promotie voor je eigen bedrijf/website maken

Naast het versturen van affiliate links, kan je natuurlijk ook je eigen bedrijf, website of webshop gaan promoten. Koppel bijvoorbeeld een twitteraccount aan je webwinkel en geef tips over producten met een link naar het product er bij. Ook kan je acties houden via Twitter en kortingen aanbieden.

Gesponserde tweets versturen

Tot slot is het mogelijk om geld te verdienen met Twitter door gesponserde tweets te gaan versturen. Er zijn een aantal websites waar dit mogelijk is. De drie websites die wij aanbevelen zijn: www.twitmij.nl, www.spreadthebrand.com en www.sponsoredtweets.com. Dit zijn drie grote websites waar je terecht kunt om betaald te worden om te twitteren. Je kunt daar geld verdienen met Twitter op basis van je volgers. Hoe meer volgers je hebt, hoe meer geld je kan verdienen.

Liever een andere methode proberen? Bekijk dan alle manieren van geld bijverdienen, lees het artikel over veel geld verdienen en het artikel over hoe geld verdienen kan. Bekijk ook de top 10 geld verdienen op Verdienjegek.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met twitter" wordt gewaardeerd met een 7.1 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 41 stemmen

Beginnen met deze manier?

Al begonnen met geld verdienen met Twitter? In het begin zal het even duren voordat je een grote groep volgers weet op te bouwen. Als je die eenmaal hebt, kan het zeer veel op gaan leveren. Naast geld verdienen met Twitter, kan je ook geld verdienen met Facebook en Youtube.