Hoe kan ik geld verdienen?

Een vraag die vaak gesteld wordt. Geld verdienen kan op veel manieren. Niet elke manier is zo effectief als de andere. Ontdek manieren hoe je geld kan verdienen en leer welke je wel en niet moet toepassen zodat je het optimale resultaat behaald!

Hoe kan ik geld verdienen? Een vraag van velen...

Hoe je geld gaat verdienen maakt nogal uit…

Allereerst wil ik benadrukken dat er honderden manieren zijn om geld te verdienen, en waarschijnlijk leveren ze allemaal ook daadwerkelijk geld op. Toch is hoe je geld gaat verdienen een belangrijke keus. Waarom? Zoals ik al zei in de inleiding: de ene methode is de andere niet.

Het internet staat bomvol met technieken, trucs en tips waardoor het lastig voor bezoekers wordt de juiste keus te maken. Na dit artikel weet jij gelukkig wel wat je te doen staat. Ik zal je een soort handleiding geld verdienen geven!

Wat ik je in dit artikel wil vertellen: (klik om naar het onderdeel te gaan):


Alle methodes waar je geld aan kan verdienen staan op deze site

Ik ken mensen die dagen aan het zoeken zijn hoe je geld kan verdienen. Dit kan heel frustrerend zijn omdat elke site weer wat anders zegt, en je vaak iets moet kopen om te kunnen beginnen.

Ik zeg het maar meteen: daar doen wij niet aan. Op deze site; Verdienjegek.nl is alle informatie om te kunnen beginnen met geld verdienen helemaal gratis. Je kan hier leren hoe je geld kan verdienen op meer dan zestig manieren! En mocht je iets niet begrijpen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Ik zou zeggen klik vrolijk rond op de site, je komt vanzelf iets tegen wat je aanspreekt. Op de homepagina vind je een top 10, samengesteld door onze bezoekers (op basis van ratings).

Keus: geld voor elk uurtje of tijd investeren in een systeem?

Voordat je kan beginnen met geld verdienen moet je wel een onderscheid kunnen maken tussen twee dingen; namelijk geld krijgen voor elk uurtje of je tijd investeren in een systeem waardoor je er later misschien pas de vruchten van kan plukken.

Geld voor elk uurtje is simpel, helder en geeft snel resultaat. Je werkt een uur en je krijgt een van te voren vastgesteld uurloon voor dat uurtje, bijvoorbeeld €7,00. Jij denkt dan: Yes ik heb €7,00 verdiend. Natuurlijk is dat leuk, helemaal als je bijvoorbeeld 4 uur hebt gewerkt en €28,00 krijgt.

Ik bekijk het van een andere kant. Als je denkt aan de mensen die echt bakken met geld verdienen? Wat voor soort banen hebben die mensen dan? In principe heb je over twee soorten: of het zijn CEO’s van grote bedrijven die miljoenen verdienen aan loon, variabele bonussen en aandelenpakketten of het zijn mensen die een geautomatiseerd inkomen verdienen. Ze stoppen x aantal uren ergens in en het eindproduct blijft jarenlang geld opleveren. Bijvoorbeeld de oprichter van Facebook.

Natuurlijk is het erg moeilijk om zoiets als Facebook te bedenken, maar ik probeer alleen aan te geven wat het verschil is. Dit onderscheid kan je ook maken bij geld verdien methodes.

Wat ik je aanraad

Ik raad je aan gewoon eerst eens op de thuiswerk en bijverdien pagina te kijken hier op Verdienjegek.nl. Het grootste gedeelte van de methodes die je daar vindt zorgen niet echt voor een geautomatiseerd inkomen, maar zijn wel goed om mee te beginnen. Klik hier voor de thuiswerk pagina en klik hier voor de bijverdien pagina.

Daarnaast zou je kunnen kijken bij de spaarprogramma categorie, hier zou je al enigszins een geautomatiseerd inkomen mee kunnen opbouwen als je veel referrals weet te werven. Klik hier om naar de spaarprogramma pagina te gaan.

Als je WEL meteen wil investeren in een geautomatiseerd inkomen zou ik je echt aanraden te gaan lezen over het beginnen van een eigen website en de manieren hoe je daar geld mee kan verdienen, bijvoorbeeld affiliate marketing. Bij een eigen website geldt: je investeert er tijd in en het kan zomaar jarenlang geld opleveren.

Tot slot zou ik je ook aanraden je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dit kan je links aan de onderkant van elke pagina doen!

Hoe je het zeker NIET moet aanpakken

Ik probeer elk artikel zo helder mogelijk te schrijven zodat het voor iedereen duidelijk is. Wat je zeker NIET moet doen is nu zomaar één of ander e-book gaan kopen waarvan de makers duizenden euro’s beloven. Als je geduld hebt, jezelf inleest en eventueel een vraag stelt aan ons (kijk onderaan de pagina bij de link contact opnemen) kan je zelf een heel end komen! Zo ben ik ook begonnen.

Je weet nu in principe genoeg

Ik hoop dat de: "hoe kan ik geld verdienen" vraag beantwoord is met het vinden van deze site. Probeer meerdere methodes uit en kijk wat jij het best vindt werken. Dan komt het helemaal goed!