Geld verdienen met Facebook

Jij wil geld verdienen met Facebook, maar waarschijnlijk zoek je nog naar goede methodes om dit voor elkaar te krijgen. Wij leggen je zes gegarandeerde manieren uit om geld te verdienen op Facebook. Iedereen kan dit, je hebt geen technische kennis nodig!

"Niet alleen de eigenaar van facebook kan er geld mee verdienen"

6 simpele manieren om geld te verdienen met Facebook

Jij kan als gebruiker profiteren van het enorme succes van Facebook. Op 6 simpele manieren kan jij geld verdienen met Facebook:Wil jij liever geld verdienen door pagina's van bedrijven te liken? Dat kan bij het Spaaractief programma. Lees direct de review over Spaaractief en meld je gratis aan!


Geld verdienen met Facebookpagina's

Facebook IcoonDe eerste mogelijkheid is geld verdienen met Facebookpagina’s. Hoe ga je hier geld mee verdienen? Je begint een fanpagina op Facebook en je laat bedrijven grof geld betalen voor statusupdates, advertenties of links die je plaatst.

Kies een populair onderwerp voor jouw Facebookpagina, dit kan werkelijk waar alles zijn. Laat ik je een goede tip geven: probeer zo origineel mogelijk te zijn, ga niet een fanpagina beginnen waar er al meerdere van zijn, probeer een unieke pagina te creëren.

Je zal zien dat je op deze manier veel sneller fans zal verzamelen en dat de fans veel actiever zijn op de pagina omdat er maar één fanpagina is met dat thema. Hoe sneller jij fans verzamelt, hoe meer geld je kan verdienen!

Als je na een tijdje eigenaar van een populaire Facebookpagina bent heb je nog een mogelijkheid om veel geld te verdienen; je pagina verkopen aan een bedrijf. Er zijn al meerdere fanpagina’s in de wereld verkocht voor hoge bedragen, de prijs werd niet bekend gemaakt maar ik durf te wedden dat het bedrag over de €1.000.000 gegaan is!

Je hoeft niet perse veel moeite te doen om adverteerders te vinden voor je Fanpagina/Facebookpagina, je kan handig gebruik maken van affiliate links. Je vraagt je vast af wat dit zijn: affiliate links zijn links naar producten of diensten van bedrijven. Jij krijgt per verkocht product of afgenomen dienst een percentage (%) van de verkoopwaarde! Stel dat je een Facebookpagina hebt over afvallen. Je hebt dan de mogelijkheid om links naar gezonde producten door te sturen, je geeft mensen dan nuttige informatie en je kan er nog eens geld aan verdienen ook.

Wil jij meer lezen over affiliate marketing?

Als je graag stap voor stap uitgelegd krijgt hoe je met affiliate links geld kan verdienen op Facebook, kan je een handige cursus volgen om succesvol te worden op Facebook.

Facebook advertenties (Ads)

Facebook kent een advertentie systeem op basis van Pay Per Click . Dit houdt in dat er advertenties geplaatst kunnen worden op Facebook en dat je alleen betaalt als er daadwerkelijk iemand op je advertentie klikt. Jij kan hier heel handig gebruik van maken door gebruik te maken van, je raadt het al: affiliate links.Pay Per Click (PPC) systeem

De kunst van geld verdienen aan Facebook Ads is natuurlijk dat je meer geld aan commissie binnen krijgt dan het bedrag dat je uitgeeft aan advertentiekosten, je maakt dan namelijk WINST!

Stel dat er 100 keer op jouw advertenties geklikt wordt en dat kost je €0,10 per klik. Jij hebt dan 100 x €0,10 = €10 uitgegeven aan advertentie kosten. Maar als er van die 100 mensen die geklikt hebben, 10 mensen een product kopen waar jij €10 euro comissie voor ontvangt, dan heb jij 10 x €10= €100 euro omzet gedraaid.

Je hebt dan een WINST van €100-€10 = €90! Op deze manier kan jij simpel inkomen genereren met Facebook advertenties. Maak nu een Facebook advertentie.

Facebook applicaties maken

Als jij veel op Facebook zit weet je vast wel wat Facebook applicaties zijn, maar ik leg het toch nog een keer uit.

Een Facebook applicatie, ook wel "app" genoemd, is een toevoeging aan een Facebookpagina. Dit kan van alles zijn, spelletjes, quizzen maar ook technische toevoegingen. De Facebook applicaties worden massaal toegepast, omdat bedrijven op die manier op een heel innovatieve manier ‘fans’ en gebruikers kunnen aanspreken.

Jij kan op twee manieren geld verdienen met Facebook applicaties:

Applicaties programmeren voor een bedrijf

Als jij technisch bent en goed kunt programmeren kan jij in opdracht van bedrijven Facebook applicaties gaan maken. Je werkt dan gewoon als ZZP’er (zelfstandige zonder personeel) en krijgt een vast uurloon. Je kan hier een aardig bedrag per maand mee verdienen, maar door een eigen applicatie te bedenken kan je pas echt veel geld verdienen.

Zelf een applicatie bedenken

Heb jij een goed idee voor een Facebook applicatie? Maak hier dan gebruik van! Hier kan je erg veel geld mee verdienen als het een succes wordt. Stel je voor dat jouw app miljoenen gebruikers krijgt over de hele wereld, bedenk je eens hoeveel je dan kan verdienen aan advertenties? Gemiddeld genomen kan je per 10.000 gebruikers €1.000 per maand verdienen. Facebook heeft 1,11 miljard leden (maart 2013), doe het rekensommetje maar!

Facebook templates maken

Tot slot, kan je geld verdienen met Facebook templates. Facebook templates zijn de designs/ontwerpen van Facebookpagina’s. Het is voor bedrijven erg belangrijk dat hun bedrijf professioneel overkomt op Facebook. Jij kan hier geld aan verdienen door templates te ontwerpen en te verkopen.

Cursus volgen

Wil jij geld verdienen met Facebook, maar heb je eigenlijk geen idee waar je moet beginnen? Dan hebben wij misschien wel de oplossing voor je. Er is een handige internet marketeer die een cursus gemaakt heeft waar stap voor stap uitgelegd wordt hoe je op Facebook geld kan verdienen.

Als je op de knop "cursus volgen" drukt kan je een gratis versie van het e-book downloaden met basale uitleg, maar als je echt aan de slag wil kan je de uitgebreide versie van het e-book aanschaffen met een bijbehorende video cursus waar je kan zien hoe de maker zelf succes heeft gekregen op Facebook.

Hij zegt zelf dat je er €300 per dag mee kan verdienen, dat is wel wat overdreven in mijn ogen, maar je kan zeker een leuk bedrag bij elkaar verdienen per maand. De cursus is van goede kwaliteit, alles wordt goed uitgelegd en de maker helpt je goed als je vragen hebt. Mocht je het helemaal niks vinden, er is een 365 dagen geld terug garantie. Je loopt eigenlijk geen risico. De cursus kost maar €37,00.

Helaas is de cursus niet meer beschikbaar. We zijn hard op zoek naar goede alternatieven!

Deze verdienmethodes zijn misschien ook wat voor jou

Naast geld verdienen met Facebook, kan je ook geld verdienen met Youtube en Twitter.

Bekijk ook de geld bijverdienen pagina, het artikel over geld maken, het artikel over veel geld verdienen en het artikel: hoe kan ik geld verdienen.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met Facebook" wordt gewaardeerd met een 7.2 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 93 stemmen

Facebook inschakelen voor je inkomen?

Ben je er klaar voor om een inkomen op te gaan bouwen uit Facebook? Er zijn genoeg mensen die daar nu al mee bezig zijn. Volg onze tips op en begin met geld verdienen met Facebook. Pas zoveel mogelijk manieren toe. Zo verdien je het meest en spreid je het risico.