Thuiswerk emails verwerken

Het internet staat er vol mee, advertenties waar beloofd wordt dat je makkelijk €25,00 per verwerkte email kan verdienen. Je zou dan gemakkelijk met één of twee uurtjes per dag werken duizenden euro's per maand kunnen verdienen. Trap niet in deze onzin. Er klopt niks van.

"Wij leggen je methodes uit die wél werken"

Waarom emails verwerken voor €25,00 onzin is

Laten we beginnen met het makkelijkste punt. Als ik je iets kan meegeven is het dit wel: als iets TE mooi is om waar te zijn, is het meestal ook NIET waar. Iedereen die op een site komt die claimt dat je duizenden euro's per maand kan verdienen met elke dag twee uurtjes emails verwerken, hoopt dat het waar is. Blijf altijd zelf nadenken. Dat bespaart een hoop ellende. In dit artikel worden de volgende onderwerpen besproken:Een simpel rekensommetje en uitleg

Als je het volgende simpele rekensommetje bekijkt: stel dat je een half uur bezig bent met het verwerken van een email (wat al erg lang is) en dat je elke dag twee uur gaat werken. Je verwerkt dan vier emails per dag. Je verdiensten zijn dan elke dag €25,00 x 4 = €100. Dat is op maandbasis €100 x 30 = €3000 en op jaarbasis €36.000. Geloof je nu nog steeds dat het echt waar is? Ik denk en hoop van niet.

De grote grap is ook nog eens dat je eerst een soort "starterspakket" moet aanschaffen bij zo'n site voor laten we zeggen €30 voordat je aan de slag kan. Dit starterspakket bevat zogenaamd essentiële informatie. Je gaat dus betalen om geld te verdienen. Geen goed plan. Als je het nog steeds wil proberen zou ik zeggen, ga je gang! Ik heb je gewaarschuwd.

Natuurlijk is het soms wel legitiem om eerst geld te betalen alvorens je geld kan verdienen, namelijk als je een goede cursus of iets dergelijks aanschaft. Dat is bij het verwerken van emails alleen niet aan de orde.

Op welke manier je wel emails kan verwerken voor geld

Gelukkig zijn er wel andere manieren om emails te verwerken voor geld. Jammer genoeg zijn de bedragen per email een stuk lager. Maar als je het rekensommetje gezien hebt, snap je waarom dat zo is.

Op welke manier kan je dan wel emails verwerken? Je kan emails verwerken door je bij spaarprogramma's aan te melden. Bij een spaarprogramma kan je geld verdienen op allerlei manieren, waaronder het lezen van emails.

Ik raad je het spaarprogramma Euroclix aan. Euroclix is een betrouwbaar spaarprogramma waarvan wij weten dat ze je verdiende geld zeker uitbetalen. Het spaarprogramma bestaat al veertien jaar en de leden hebben al meer dan 20.000.000 euro gespaard!

Als jij je direct aanmeldt krijg je een eenmalige bonus van €1.95 in je persoonlijke account. Direct aanmelden kan via de onderstaande knop. Liever meer informatie over Euroclix? Klik dan hier. Direct gratis aanmelden bij Euroclix? Klik dan op de onderstaande knop.

Aanmelden bij Euroclix

Nog meer goede methodes om wat bij te verdienen

Naast jezelf aanmelden bij spaarprogramma's, zijn er nog talloze andere methodes om geld te verdienen. Verdienjegek.nl is het grootste overzicht van methodes om geld te verdienen en wekelijks komen er nieuwe methodes bij.

Ik raad je aan op de homepagina van Verdienjegek.nl te beginnen. Je vindt daar de top tien beste methodes gekozen door onze bezoekers en de tien nieuwste methodes die zijn toegevoegd aan de site.

Naast geld verdien methodes worden er ook regelmatig informatieve artikelen online gezet waar verschillende methodes tegelijk uitgelegd worden. Ideaal voor beginners. Ik raad je dan ook aan dit artikel te lezen zodat je een beetje een idee hebt hoe je geld kan verdienen.

Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, dat kan je hier links meteen doen!

Geef dit artikel een cijfer: "Thuiswerk emails verwerken" wordt gewaardeerd met een 7.7 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 26 stemmen

Pas op met wat je doet

Je ziet maar weer dat je niet zomaar iets moet kopen en dat je altijd goed moet blijven nadenken. Succes met geld verdienen met manieren die wel werken!