Euroclix

Euroclix, het grootste spaarprogramma van Nederland en in onze ogen één van de beste. Euroclix staat niet voor niets op plek twee in ons overzicht. De mogelijkheden bij Euroclix zijn enorm, de support is goed en de uitbetalingen worden vlot verwerkt.

"Euroclix is een geweldig spaarprogramma"

Wat is Euroclix?

Zoals gezegd is Euroclix een online spaarprogramma. Als lid kan je geld verdienen op verschillende manieren; namelijk met het lezen van e-mails, invullen van enquetes, bezoeken van websites, spelen van spelletjes, producten kopen, het uitnodigen van vrienden/kenissen en nog veel meer.  Het is een heel divers programma met veel voordelen.

Aanmelden bij Euroclix

De voordelen van Euroclix:

  • Aanmelden is helemaal gratis
  • Euroclix is compleet betrouwbaar
  • Vandaag deelnemen is meteen €1,95 verdienen
  • Krijg €1,95 voor iedereen die je lid maakt
  • Ontvang 10% van de clix die je aangebrachte leden verdienen
  • Verdien geld met e-mails, enquetes, aanbiedingen en meer
  • Laat je geld uitbetalen op je bankrekening

Hoe werkt Euroclix?

Als lid van Euroclix spaar je punten. Deze punten heten: "Clix". Clix spaar je door allerlei activiteiten te voltooien op de site. Voor het lezen van een e-mail krijgt een lid bijvoorbeeld 1 Clix en voor het invullen van een enquete 75.  De punten die je verdient komen in jouw persoonlijke account te staan.  Bij een saldo van 10.000, kunnen de punten omgewisseld worden voor geld. Het geld wordt vervolgens op je bankrekening gestort.

Progressieve spaarfunctie

Euroclix kent een progressieve spaarfunctie. Dit houdt in dat Clix meer waard worden naarmate er meer in jouw account staan. Een simpel voorbeeld: 10.000 Clix zijn €10,00 waard, maar 20.000 Clix zijn €25,00 waard. Als je iets langer wacht met inwisselen, worden jouw punten €5 meer waard!

De wisselkoers voor clix is als volgt:

1.000 clix   = €10,00
2.000 clix   = €25,00
3.000 clix   = €37,50
4.000 clix   = €50,00
5.000 clix   = €70,00
10.000 clix = €150,00
20.000 clix = €325,00
50.000 clix = €850,00

Hoeveel kan ik hiermee verdienen?

Veel websites doen geloven dat er makkelijk honderden euro’s per maand mee te verdienen is. Laten we je uit de droom helpen. Je gaat niet rijk worden door spaarprogramma’s. Dat wil nog niet zeggen dat je geen account aan moet maken. Euroclix is zeker de moeite waard als je wat doorzettingsvermogen hebt en elke dag aan de slag gaat. Het is zeker niet onmogelijk om €50 per maand bij te verdienen. Zelfs €100 per maand moet met extra inzet mogelijk zijn. Zie het als een extraatje elke maand. Gratis account aanmaken bij Euroclix? Je kan je altijd weer gratis afmelden.

Tip: probeer anderen lid te maken

Voor elk nieuw lid, aangemeld via jou, krijg jij €1,95. Als je slim bent stop je de meeste tijd in het werven van leden. Stel dat je elke dag iemand lid weet te maken. Alleen met het werven van leden verdien je dan al 30x €1,95 = €58,50 per maand.

Geef dit artikel een cijfer: "Euroclix" wordt gewaardeerd met een 8.0 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 201 stemmen

Aangemeld bij Euroclix?

Heb jij je al aangemeld bij Euroclix? Kijk dan ook nog bij de andere spaarprogramma's of neem een kijkje bij de top 5 spaarprogramma's.
Als je lid bent van veel spaarprogramma's, verdien je het meeste geld. Nog niet aangemeld bij Euroclix? Meld je nu gratis aan!