Referralwedstrijden

Spaarprogramma’s bieden enorm veel voordelen: geld verdienen met e-mails, hoge kortingen, leuke acties en spelletjes. Het grooste voordeel van spaarprogramma’s, zijn referralwedstrijden. Dit kan jou in korte tijd heel erg veel geld opleveren.

"Referralwedstijden kunnen heel veel geld opleveren"

Wat zijn referrals?

Voordat ik je kan uitleggen wat een referralwedstrijd precies inhoudt, zal ik eerst nader ingaan op het begrip “referral”. Referral betekent letterlijk: verwijzing. Dit is erg algemene vertaling van het woord, maar in de spaarprogramma wereld wordt hiermee bedoeld dat je iemand verwijst naar een spaarprogramma (je brengt een nieuw lid aan). Je geeft als het ware een tip aan iemand over een leuk spaarprogramma en diegene maakt vervolgens via jou een account aan bij het desbetreffende spaarprogramma. Dit proces gaat geheel digitaal door middel van een persoonlijke referrallink.

Een voorbeeld hoe je een referral zou kunnen werven: je stuurt een kennis een e-mail waarin je hem/haar tipt over een leuke site die je gevonden hebt waar je geld kan verdienen met het lezen van e-mails. Onder aan de mail plaats je jouw persoonlijke referrallink. Als de persoon aan wie je het mailtje gestuurd hebt vervolgens op die link klikt en een account aanmaakt bij het spaarprogramma, wordt er in jouw account een referral geregistreerd (namelijk die kennis van jou).

Voor het aanbrengen van nieuwe leden (referrals) krijg je een vergoeding van het spaarprogramma die varieert van €0,50 tot €2,50 per lid.

Wat zijn referralwedstrijden en hoe werken ze?

Je hebt waarschijnlijk nu wel een idee wat een referralwedstrijd zou kunnen zijn, maar ik zal het toch nog even uitleggen. Een referralwedstrijd is simpel gezegd een wedstrijd tussen de leden van een spaarprogramma met als doel het werven van zoveel mogelijk referrals. De wedstrijd is een bepaalde periode actief en wie aan het eind van de periode de meeste leden heeft aangebracht, wint. Nu zal je misschien denken: “nou is dat nou zo verheffend”, maar dat is het eigenlijk wel!

Referralwedstrijden kunnen namelijk heel erg veel geld opleveren omdat er allerlei prijzen te winnen zijn. De winnaar krijgt bijvoorbeeld €1000, de tweede plaats levert je €400 op en de derde plaats bijvoorbeeld €200. Daarnaast zijn er meestal nog tientallen kleinere prijzen voor de andere deelnemers. Daar blijft het nog niet eens bij: naast de prijzen die je kan winnen, krijg je ook gewoon de reguliere vergoeding voor een referral. Je wordt dus eigenlijk dubbel betaald!

Hoe werf ik referrals?

Referrals werven kan op allerlei manieren. Het is vooral belangrijk dat je creatief omgaat met het werven. Een paar mogelijke manieren om referrals te werven zijn:

  • Flyers verspreiden
  • Een website beginnen
  • Een blog starten

Uiteraard zijn er nog talloze andere methodes om referrals te werven. Lees meer over het werven van referrals.

Ga geen spam versturen of valse leden aanbrengen

Een belangrijk advies voor de mensen die nog nooit mee hebben gedaan aan een referralwedstrijd: ga niet mensen spammen of valse leden aanbrengen. Het versturen van spam is strafbaar en daarnaast erg irritant voor de ontvanger.

Veel beginners denken snel geld te kunnen verdienen door een heleboel nep aanmelding te organiseren. Doe dat niet! De eigenaars/beheerders van spaarprogramma’s hebben dit vrij snel in de gaten en zullen vervolgens gepaste maatregelen treffen. Meestal wordt je account per direct verwijderd en ben je al je gespaarde geld kwijt.

Goede spaarprogramma’s waar jij een account moet hebben

Bekijk nu ons overzicht van spaarprogramma’s en meld je snel aan. Als je vandaag bij alle spaarprogramma’s in dat overzicht een account aanmaakt, ontvang je alleen al zo’n €12 aan bonussen! Let wel op dat niet elk spaarprogramma op dit moment een referralwedstrijd houdt.

Andere artikelen die misschien interessant voor jou zijn

Wil jij nog meer geld gaan verdienen? Bekijk dan eens de top 10 methodes om geld te verdienen op onze homepagina. Daarnaast raad ik je aan eens wat meer te lezen over geld verdienen met enquetes invullen en over producten testen voor geld.

Ga jij meedoen aan referralwedstrijden?

Ik raad je echt aan mee te doen aan referralwedstrijden als het even kan. Referrals werven en meedoen aan referralwedstrijden leveren simpelweg het meeste geld op. Iedereen met een account bij het spaarprogramma kan meedoen!