Referrals werven

Als lid van een spaarprogramma kan je vrienden uitnodigen, ook wel referrals genoemd. Referrals werven is dé manier om veel geld te verdienen met spaarprogramma’s, maar het werven is lastig en kost veel tijd. Hoe pak je dit het best aan?

"Referrals werven levert veel geld op"

Waarom zou jij referrals gaan werven?

Spaarprogramma’s willen graag veel leden hebben en betalen jou per aangebracht lid (referral), de vergoedingen liggen meestal tussen de €1,00 en €2,50 per referral. Naast de vaste vergoeding krijg jij als aanbrenger bij de meeste spaarprogramma’s ook nog eens een percentage van de verdiensten van jouw referrals (dit loopt altijd door). Het antwoord op de vraag waarom je referrals moet gaan werven is dat het simpelweg erg veel geld op kan leveren.

Bij de spaarprogramma's Euroclix en Nucash krijg je het meeste geld per lid.

Hoe werf je referrals?

Referrals werven is zoals gezegd niet simpel, maar met wat doorzettingsvermogen kan iedereen referrals gaan werven. Bij elk spaarprogramma heb je als lid een unieke “referral link” die je moet gebruiken om leden aan te brengen.

Vrienden, familie en kennissen

Allereerst is het handig om je vrienden, familie en kennissen op de hoogte te brengen van de spaarprogramma’s waar jij lid bent, met een beetje geluk heb je dan al zo’n 20-30 leden geworven. Dit levert je direct al 30 x €2,00 = €60,00 op!

Facebook

Social media zijn een uitstekende manier om referrals te werven, deel je unieke referral link op je Facebook pagina, vertel je vrienden over goede spaarprogramma’s en zet de voordelen van het spaarprogramma erbij. Vergeet zeker niet te vertellen dat ze meteen een mooie aanmeldbonus krijgen.

Twitter

Naast Facebook kan je Twitter natuurlijk ook inschakelen om leden te werven.
Tweet over goede spaarprogramma’s of start een twitter account waarbij je mensen op de hoogte houdt van nieuwe spaarprogramma’s of nieuwe ontwikkelingen in de wereld van spaarprogramma’s.

Handtekening

Zet je referrallink als handtekening in e-mail berichten, deze handtekening verschijnt automatisch onder elk verstuurde e-mailbericht. Ben je actief op fora? Dan kan je ook hier een handtekening met referral link(s) instellen.

Referrals zijn de moeite waard

Het werven van referrals is lucratief en zeker de moeite waard, stop hier het meeste tijd in want dat zal op de lange termijn lonen. Wees creatief met het werven van referrals en probeer elke dag tenminste één referral te werven.