Geld verdienen met Spreadshirt

Voor de creatieve mensen die een extra zakcentje kunnen gebruiken, heb ik goed nieuws. Je kan namelijk geld verdienen met het ontwerpen van T-shirts. Het bedrijf dat dit allemaal mogelijk maakt, heet Spreadshirt. Ik zal je er alles over vertellen.

"Spreadshirt is een originele site"

Spreadshirt: wat is dat precies?

Spreadshirt is een relatief nieuw bedrijf in Nederland waar je gepersonaliseerde T-shirts kan kopen, ontwerpen en verkopen. In principe is Spreadshirt een soort marktplaats voor speciale, bijzondere T-shirts die door de aangesloten leden zelf ontworpen worden. Leuk idee toch?

Wil jij liever websites ontwerpen? Lees dan ons artikel over het ontwerpen van websites voor geld.

Hoe jij geld kan verdienen met Spreadshirt

Zoals ik eerder zei is Spreadshirt een soort marktplaats voor leuke T-shirts. Spreadshirt richt zich niet alleen op potentiële kopers, maar ook op potentiële verkopers. Iedereen kan zich in principe bij Spreadshirt aanmelden als verkoper. Vervolgens kan je, als je dat graag wilt, jouw eigen virtuele T-shirt winkel inrichten en T-shirt designs die jij zelf gemaakt hebt uploaden en verkopen. Erg origineel als je het mij vraagt.

Je verdient vervolgens geld als mensen het T-shirt bestellen dat jij persoonlijk ontworpen hebt. In je Spreadshirt account kan je makkelijk gedetailleerde bestelstatistieken bekijken zodat je een goed beeld hebt van het aantal verkopen.

Een bijkomend voordeel is dat je per ontwerp kunt bepalen hoeveel provisie je per verkocht T-shirt wil ontvangen, met een maximum van €15 per shirt. Gemiddeld genomen vragen populaire verkopers zo’n €3 provisie per T-shirt dat verkocht wordt.

€3,00 per verkochte T-shirt lijkt misschien weinig. Bedenk je wel goed dat Spreadshirt in talloze landen actief is en dat de site ontzettend veel bezoekers heeft. Dat zijn miljoenen potentiële kopers van jouw shirt!

Het ontwerpen van een shirt: is dat moeilijk?

Hoe zit het precies met het ontwerpen van zo’n shirt, hoor ik je denken. Dat is een logische gedachte. Het klinkt ingewikkeld, maar volgens mij valt het wel mee. Als je creatief bent, moet het in ieder geval niet heel lastig zijn.

Voordat ik je ga vertellen hoe het kan, is het belangrijk je goed te realiseren dat designs wel echt uniek moeten zijn. Plagiaat wordt uiteraard niet getolereerd en kan je een hoop problemen opleveren.

Het maken van een ontwerp voor een T-shirt kan natuurlijk op veel verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld een tekening met de hand maken van een leuke cartoon, vervolgens de tekening scannen en met een programma als Photoshop of iets dergelijks de tekening in gaan kleuren en perfectioneren. Daarnaast zou je direct met een tekentablet een tekening kunnen maken op je computer.

De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Het is vooral belangrijk dat je hier creatief mee omgaat om er voor te zorgen dat jouw designs populair worden en dat je veel geld gaat verdienen!

Hoe krijg je uiteindelijk jouw zuurverdiende geld?

Een niet geheel onbelangrijk punt is hoe je uiteindelijk het geld op je bankrekening krijgt. Spreadshirt is daar heel duidelijk in kan ik je vertellen. Ze betalen elk kwartaal uit, mits je €50 of meer in je account hebt staan. Als je dus aan het eind van het eerste kwartaal €40 hebt verdiend, word je niet uitbetaald. Heb je vervolgens aan het eind van het tweede kwartaal €70 in je account, dan krijg je €70 op je bankrekening gestort.

Hoe maak je een account aan?

Heel simpel. Je kan gratis een account aanmaken door Spreadshirt.nl te bezoeken. Je kan er trouwens ook voor kiezen een betaald account aan te maken. De kosten hiervan zijn €10 per maand. Met een betaald account heb je als verkoper meer vrijheid en heb je meer mogelijkheden.

Andere manieren om een zakcentje te verdienen

Naast het ontwerpen van T-shirts, zijn er nog talloze andere manieren om geld te verdienen. Bekijk de 10 beste manieren om geld te verdienen op onze homepagina bijvoorbeeld eens. Deze top 10 is op basis van stemmen van onze bezoekers samengesteld. Een goede indicatie dus.

Naast de top 10, raad ik je aan de pagina over spaarprogramma's zeker even te lezen. Spaarprogramma's zijn ideaal voor de beginnende internet verdiener! Je kan ook direct de top 5 spaarprogramma's bekijken en je meteen aanmelden.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met Spreadshirt" wordt gewaardeerd met een 7.5 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 20 stemmen

Ga jij T-shirts ontwerpen?

Zie jij het zitten om T-shirts te ontwerpen en ze vervolgens te verkopen via Spreadshirt? Een erg leuke manier van geld verdienen als je het mij vraagt. Wil jij liever op een andere manier een zakcentje verdienen? Bekijk dan de pagina over bijverdienen.