Geld verdienen met poker

Online poker, iedereen heeft de succesverhalen van online pokeraars die leven van hun pokerinkomsten wel gehoord. Geld verdienen met poker is mogelijk. In dit artikel leg ik uit waarom en geef ik een handige site waar je gratis kan beginnen met pokeren.

"Word zelf goed in poker en win elke maand geld"

Waarom online poker geschikt is om geld mee te verdienen

 

TIP: Schrijf je nu voor onze Nieuwsbrief en ontvang tips en tricks om online geld te verdienen

Aanmelden

Het grote voordeel van poker is dat je er goed in kan worden. Natuurlijk blijft er een kanselement in zitten, maar je kan absoluut goed worden in pokeren. Denk aan bluftechnieken, kansrekening, inschatten van je tegenstander etc.

Omdat pokeren een vaardigheid is, kan je er ook geld mee verdienen. Het is niet puur geluk, zoals bij andere spelletjes wel het geval is. Doordat pokeren een vaardigheid is, is het mogelijk om winst te maken. Ik zeg niet dat je elke dag winst gaat maken, maar als je goed bent in poker zul je aan het eind van de rit winst moeten hebben gemaakt.

Natuurlijk is pokeren niet de meest zekere methode om geld te verdienen. Het is niet zo, dat je gegarandeerd geld gaat verdienen. Maar er zit een groot voordeel aan online pokeren: free roll toernooien!

Een groot voordeel

Het grote voordeel van online poker is dat je mee kan doen aan gratis toernooien. Deze toernooien heten “free roll” toernooien. Je kan gratis meedoen aan deze free roll toernooien, maar je kan wel echt geld winnen! Iedereen kan zich dus gratis inschrijven, maar de prijzenpot bestaat wel uit echt geld.

Elke week worden er flink wat van deze gratis toernooien gehouden. Voor beginnende spelers is dit heel erg handig. Je hoeft namelijk niet meteen veel geld te storten, je kan direct gratis beginnen met spelen en je kan eigenlijk niks verliezen!

Waar jij gratis kan beginnen met online pokeren

Er zijn heel erg veel poker sites waar je een account aan kan maken om snel te kunnen beginnen. Je hebt alleen wel verschillen tussen pokersites. Omdat online gokken in Nederland illegaal is gaan we geen online casino beschrijven of voordragen. 

Andere creatieve methodes

Naast geld verdienen met poker kan je op nog een aantal andere manieren creatief bijverdienen. Denk aan spelletjes spelen voor geld of het geld verdienen met games streamen. Je kan zelfs online gamen voor geld.

Ik raad je aan al deze methodes naast online pokeren voor geld ook toe te passen zodat je zoveel mogelijk geld kan verdienen.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met poker" wordt gewaardeerd met een 8.5 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 68 stemmen

Beginnen met pokeren?

Heb jij al een account gemaakt bij 888 Poker? Je kan vandaag een gratis account aanmaken en direct beginnen met pokeren. Ik zou zeggen: doen!

Aanmelden