Geld verdienen met opdrachten

Geld verdienen met opdrachten kan op veel verschillende
manieren. Je kan er voor kiezen freelance aan de slag te gaan,
maar nu is het uitvoeren van opdrachten voor geld ook mogelijk
met een app, namelijk Roamler.

"Word een Roamler"

Opdrachten uitvoeren met Roamler

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Er zijn talloze apps beschikbaar voor die smartphones. In dit artikel bespreken we hoe je geld kan verdienen met Roamler.

    Inhoud van dit artikel:

Wat is Roamler?

Roamler is een Nederlandse app die gratis beschikbaar is in de App store. Het concept is simpel; leden (Roamlers) kunnen geld verdienen met opdrachten en het uitvoeren van allerlei kleine klusjes. De opdrachten zijn heel divers, van het fotograferen van een bepaald schap in de supermarkt tot het controleren van prijzen in winkels. De opdrachten die beschikbaar zijn worden aan de hand van je locatie bepaald.

Hoe verdien ik geld?

Met de Roamler app verdien je geld door allerlei kleine en makkelijke opdrachten uit te voeren. Eigenlijk ben je onderdeel van een groot onderzoeksteam. Alle Roamlers voeren opdrachten uit waar bedrijven veel waarde aan hechten. Om die reden staat er ook een vergoeding tegenover. Het leuke aan Roamler is dat je op elke locatie wel opdrachten kan uitvoeren, waardoor je op elke plek eigenlijk geld kan verdienen. Het onderstaande filmpje legt de werking precies uit (het is wel in het engels).
Hoeveel krijg ik per opdracht?

De vergoeding per opdracht verschilt natuurlijk per keer. Over het algemeen verdien je tussen de €2 en de €4 per uitgevoerde opdracht. Naast de vergoeding in de vorm van een geldbedrag verdienen leden ook punten en badges. Deze punten en badges zijn minstens zo belangrijk, hoe meer punten je hebt des te meer opdrachten je kan doen. Meer opdrachten betekent meer geld verdienen.

Aanmelden bij Roamler?

In principe kan iedereen een Roamler worden. Allereerst dien je de Roamler Iphone app te downloaden. Vervolgens kan je aan de slag met een aantal trainingsopdrachten. Wanneer je deze trainingsopdrachten succesvol afgerond hebt, kan je beginnen met het echte werk. Jammer genoeg is er één kanttekening; afhankelijk van het gebied waar jij actief bent, is het mogelijk dat je een uitnodiging van een andere Roamler nodig hebt om mee te kunnen doen. Om zo’n uitnodiging te bemachtigen moet er vaak een opdracht uitgevoerd worden.

Meer mogelijkheden om geld te verdienen

Naast Roamler, zijn er nog veel meer soortgelijke mogelijkheden te vinden om wat bij te verdienen. Ga bijvoorbeeld enquetes invullen, word een proefpersoon, probeer spullen uit of begin als mystery shopper.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met opdrachten" wordt gewaardeerd met een 6.6 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 41 stemmen

Begonnen met Roamler?

Ben jij al een Roamler geworden? Het is een uniek concept en een erg leuke manier om wat bij te verdienen. Roamler wordt steeds bekender en het aantal beschikbare opdrachten neemt snel toe.