Affiliate marketing bedrijven is best makkelijk indien je handig bent en zelf kunt schrijven. Een eigen website beginnen is ook niet meer zo moeilijk dus je kunt in principie vrij snel aan de slag. Maar hoe gebruik ik nou eigenlijk affiliate marketing en hoe verdien ik daar nou precies geld mee? Lees verder en kom het direct te weten!

"Promoot online producten op je eigen website zonder risico"

Verdien geld met je eigen website

Affiliate marketing bedrijf je eenvoudig op je eigen website of community. Affiliate marketing is het plaatsen van advertenties op je eigen website naar adverteerders zoals een bekend merk of dienst. Je verdient als webeigenaar dus geld als er op de link gelikt wordt en als daar een verkoop uit voorkomt. Wij hebben hier een uitgebreid stuk geschreven over de precieze werking van affiliate marketing.   

Claim direct je domeinnaam
Info
  Waardering Service .NL domein Hosting mogelijk Domeinnaam registreren?
 Mijndomein      Goed €1 Ja Nu registreren?

*Dit is een actietarief voor het eerste jaar. Daarna geldt het normale tarief.

Stap 1: verzin een onderwerp

Je kunt het je zo gek niet bedenken of je kunt het promoten. Kies een onderwerp dat echt bij je past of waarvan jij denkt dat je het makkelijk kunt verkopen. Het onderwerp moet ook boeiend genoeg voor je zijn om over te schrijven. 

Stap 2: Claim je website

Als je onderwerp bekend is claim je bij Mijndomein een website met bijbehorende hosting. Het is verstandig om meerdere domeinnamen te claimen omdat je slechts 1 euro per domeinnaam betaald voor het eerste jaar. Je zit natuurlijk vol met ideeën en het zou zonde zijn als je onderwerp niet meer beschikbaar is. 

Stap 3: Installeer Wordpress

Bij Mijndomein kun je eenvoudig Wordpress installeren. Wordpress is gratis cms systeem waarmee je eenvoudig een eigen website kunt maken. Het is ook mogelijk om zelf een Wordpress thema gratis te downloaden zodat je zelf de website niet hoeft te designen. 

Stap 4: Sluit je aan bij een product of dienst

Bezoek de website van een product of dienst of zoek op google naar Product X of Dienst X met het woord affiliate erachter. Je krijgt dan meestal direct te zien hoe je kunt aanmelden om te starten met een samenwerking. Een goede tip is om je bij Daisycon aan te melden. Zij hebben grote merken als Media Markt, Samsung etc in hun portfolio.

 
  Waardering Campagnes Systeem Uitbetaling Actie
 Daisycon      Heel veel Heel goed €25,00 Direct aanmelden

 

Stap 5: Schrijf de gehele website over je onderwerp

Nu moet je je website gaan vullen met content. Wijdt je gehele website aan het onderwerp of dienst en beschrijf alles tot in de puntjes. Zorg voor goede call to actions in de pagina's om je kliks te genereren. 

Heb je meer inspiratie nodig?

Laat dan nu je gegevens achter en ontvang ons gratis eBook Geld Verdien Methoden om je meer inzicht te geven om geld te verdienen.

Aanmelden