Myclics

Tegenwoordig gaan steeds meer dingen online. Een leuke bijkomstigheid is dat online geld verdienen hierdoor mogelijk is geworden. Eén van de websites waar dat heel simpel mogelijk is, is Myclics. Je kan daar op allerlei manieren geld verdienen.

"Myclics, een spaarprogramma met veel mogelijkheden"

Myclics, een betroubaar en leuk spaarprogramma

Myclics is een betrouwbaar, leuk en groot spaarprogramma. Een spaarprogramma is een website waar je betaald wordt voor het lezen van e-mails, het klikken op links, het invullen van enquêtes, het aanbrengen van andere leden (vrienden/kennissen) en nog vele andere manieren. Naast geld verdienen is het bij Myclics ook mogelijk om hoge kortingen te krijgen op aankopen bij vrijwel alle bekende webshops. Er zijn honderden webshops aangesloten bij Myclics. Aanmelden verplicht je nergens toe, je kan je altijd weer gratis afmelden. Meld je nu gratis aan en verdien direct €1,25!

De voordelen van Myclics op een rijtje:

  • Meld je gratis aan en ontvang meteen €1,25
  • Geld verdienen op verschillende leuke manieren
  • Krijg hoge kortingen bij de bekende webshops
  • Verdien 1,25 euro per aangebracht lid!
  • Zonder verplichtingen weer afmelden
  • Ervaren en betrouwbare eigenaar
  • Uitbetaling vanaf €12,50

Aanmelden bij Myclics

Het bedrijf achter Myclics heeft veel ervaring in de wereld van online geld verdienen: ze beheren tientallen spaarprogramma’s in binnen- en buitenland. Als gevolg daarvan kunnen ze jou als lid heel veel verschillende leuke acties aanbieden waar jij geld mee kan verdienen.

Als je €12,50 of meer verdiend hebt, kan je een uitbetaling aanvragen. Het geld wordt dan binnen 30 dagen op je bankrekening gestort!

Is het wel betrouwbaar?

Veel mensen zijn huiverig als het aankomt op geld verdienen op internet. Helaas is dat ook wel begrijpelijk. Het is nou eenmaal zo dat er veel oplichters actief zijn op internet. Gelukkig is Myclics wél betrouwbaar. Er is een hele logische verklaring voor het feit dat jij geld kan verdienen bij een spaarprogramma zoals Myclics. Ik zal uitleggen hoe het verdienmodel werkt.

Myclics stelt de leden in staat om geld te verdienen op allerlei manieren, zoals hierboven beschreven. Als voorbeeld neem ik de e-mails die verstuurd worden. Jij kan als lid geld verdienen door de e-mail te openen en bijvoorbeeld op een link te klikken. Waarom kan dit? Myclics heeft vele adverteerders die hun producten en diensten graag onder de aandacht brengen van geïnteresseerde consumenten. De adverteerder betaalt Myclics voor het versturen van de e-mail en Myclics betaalt jou als lid vervolgens voor de moeite om de e-mail te openen, te lezen en mogelijk op een link te klikken.

Feitelijk komt het er op neer dat Myclics door adverteerders betaald wordt voor het sturen van reclamemails, of bijvoorbeeld voor het afnemen van een enquête onder de leden of het uitschrijven van een prijsvraag. Voor de moeite die het jou als lid kost om de mail te openen, mee te doen aan de prijsvraag of de enquête in te vullen, betaalt Myclics jou graag een vergoeding. Best simpel toch?

Als je €12,50 of meer gespaard hebt, kan je het saldo laten uitbetalen op je bankrekening. Nu gratis lid worden van Myclics?

Houd rekening met de accountscore

Veel mensen weten niet van het bestaan van spaarprogramma's af terwijl dit soort programma's al jarenlang bestaan. Door allerlei ontwikkelingen in de wereld van de spaarprogramma's, wordt het steeds noodzakelijker om op de mate van activiteit van de leden te letten. Het gevolg hiervan is dat meerdere spaarprogramma's een zogeheten "accountscore" hebben geintroduceerd.

Een accountscore is -je raadt het al- een score die gekoppeld wordt aan het account van een lid, bijvoorbeeld (hopelijk binnenkort) jouw account. In feite is de accountscore een afspiegeling van hoe actief jij deelneemt aan het spaarprogramma. De laagst mogelijke score is logicherwijs een 1, de hoogst mogelijke score een 10.

Er worden allerlei ingewikkelde formules en berekeningen gebruikt om de accountscore te bepalen. Zonder diep in detail te treden vinden wij het wel belangrijk hier melding van te maken in het kader van het goed informeren van onze bezoekers.

De bepaling van de accountscore komt neer op het volgende: er wordt gekeken naar hoe vaak jij aan daadwerkelijke acties meedoet via de website en wat de opbrengsten daarvan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van spullen via de site, het meedoen aan enquetes, het inschrijven voor een nieuwsbrief of andersoortige acties. Vervolgens wordt gekeken hoeveel er aan klikvergoeding betaald is aan het desbetreffende lid. Hoe hoger het saldo is, hoe beter de accountscore. Hoe lager, of zelfs een negatief saldo, hoe slechter de accountscore.

Nu komt het allerbelangrijkste gedeelte: uitbetaling is slechts mogelijk bij een accountscore van 5.5 of hoger. Als je de uitbetalingsgrens van €12,50 bereikt hebt, is een uitbetaling niet mogelijk als het accountsaldo lager is dan 5.5. Je zal dan eerst actiever mee moeten doen met het spaarprogramma voordat uitbetaling mogelijk wordt.

Het klinkt wellicht vreemd, maar het heeft alles te maken met het overleven van het spaarprogramma. Zonder deze maatregel zijn spaarprogramma's nauwelijks levensvatbaar en heb jij als lid niet meer de mogelijkheid geld te verdienen.

Een groot voordeel is dat de klikvergoeding verhoogd wordt als je actief deelneemt en dus een goede accountscore hebt. Je wordt dus in feite beloond met de mogelijkheid nog meer te verdienen als je actief deelneemt! Meld je nu gratis aan bij Myclics en begin met geld verdienen!

Hoeveel kan je verdienen bij Myclics?

Het is mogelijk om met een spaarprogramma als Myclics een leuk zakcentje te verdienen. Als je een actief lid bent, goed je best doet en bijvoorbeeld ook gebruik maakt van de kortingsacties, is het zeker mogelijk €100 per maand te verdienen. Een belangrijke tip om snel veel geld te verdienen is door zoveel mogelijk andere mensen lid te maken van Myclics. Voor elk aangebracht lid ontvang je namelijk €1,25! Als je elke dag één persoon lid weet te maken, verdien je al 37,50 per maand, los van de andere mogelijkheden om geld te verdienen!

Geef dit artikel een cijfer: "Myclics" wordt gewaardeerd met een 7.0 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 17 stemmen

Ben jij al lid van Myclics?

Heb jij al een account aangemaakt bij Myclics? Myclics is een heel leuk spaarprogramma met veel mogelijkheden om relaxt geld te verdienen. Je kan vandaag nog gratis een account aanmaken. Bij aanmelding ontvang je direct (gratis) €1,25! Meld je nu aan!