Snel geld verdienen tips

Op zoek naar tips om te beginnen met snel geld verdienen of je wil graag tips hebben om nog meer geld te verdienen? In beide gevallen zit je hier goed. Ontdek handige en simpele tips die iedereen kan gebruiken en die zorgen voor meer inkomsten.

Op het internet kan je beter en sneller geld verdienen

Om te beginnen: ben je al begonnen met geld verdienen?

Voordat ik je meerdere nuttige tips ga geven moet ik natuurlijk wel weten of je daadwerkelijk begonnen bent met geld verdienen. Ik doel dan niet op een bijbaantje bij de supermarkt, daar kan ik je namelijk geen algemene tips voor geven behalve dan dat je op het internet beter en sneller geld kan verdienen.

Als je nog niet begonnen bent, raad ik je aan eerst andere artikelen op deze site te lezen zodat je een basaal idee krijgt hoe je geld kan verdienen op het internet. Verdienjegek.nl is namelijk het grootste overzicht van methodes om geld te verdienen met maar liefst 63 methodes die je gratis kunt proberen.

Voordat je de tips hieronder bekijkt, raad ik je daarom aan eerst te bepalen hoe je geld wil gaan verdienen. Klik hier om een goed artikel te lezen waarin verschillende mogelijkheden worden uitgelegd of neem eens een kijkje op de bijverdien pagina waar je 41 goede bijverdien methodes vindt.

Welke tips ik je in dit artikel ga geven (klik op een onderwerp om erheen te gaan):


De beste manier om snel geld te verdienen

Als je snel geld wil verdienen, is het noodzaak dat je inkomen geautomatiseerd wordt. Dit klinkt misschien onzinnig, maar het is echt waar. Vergelijk de volgende situaties maar eens.

Henkie heeft een bijbaantje in de supermarkt en verdient €6,00 per uur. Hij werkt op een dag 8 uur en ontvangt aan het einde van de dag dus €48. Hij kan door zijn studie maar twee dagen per week werken.

Pietje is een website begonnen en heeft er flink wat uren in gestoken om deze website te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat de website goed draait. Op een dag dat Pietje naar school moet, blijft zijn website draaien. Hij ontvangt immers veel bezoekers en alles loopt automatisch. Pietje verdient op die dag €20 aan advertenties. Hij hoeft alleen elke week de website te onderhouden en eventueel uit te breiden.

Nu zul jij misschien zeggen: ja maar Henkie verdient €28 meer op die dag. Daar heb je helemaal gelijk in. Maar ik zeg: Pietje verdient elke dag ongeveer €20 aan advertenties, ook al gaat hij in zijn bed liggen terwijl Henkie maar 2 dagen per week kan werken omdat hij tijd nodig heeft voor zijn studie.

Henkie’s verdiensten zijn duidelijk gebonden aan de uren die hij maakt, terwijl Pietje daar geen last van heeft. Pietje investeert eenmalig tijd en kan daar misschien wel maanden aan verdienen.

Ik hoop dat dit voorbeeld enigszins illustreert wat ik bedoel met een geautomatiseerd inkomen. Let wel dat ik niet zeg dat het makkelijk is een website op te zetten die elke dag €20 oplevert. Maar als je snel geld wil verdienen zou ik daarvoor gaan. Je hoeft niet perse een website op te zetten, het kan ook iets anders zijn. Als het maar op den duur kan zorgen voor een geautomatiseerd inkomen.

Kies meerdere methodes voor hogere inkomsten en betere risicospreiding

Welke methode van geld verdienen je ook kiest, van forex handel tot geld verdienen met spaarprogramma’s, zorg er altijd voor dat je meerdere methodes uitvoert. Waarom? Allereerst omdat het zorgt voor meer inkomsten omdat je meerdere methodes tegelijk toepast en daarnaast spreid je de risico’s. Begrijp me goed: je loopt in principe geen risiso’s met de methodes op deze site, ik bedoel hier wat anders mee.

Als ik het heb over risicospreiding doel ik op het volgende: stel jij verdient elke maand €100 bij door één van de geld verdien methodes op deze site toe te passen. Elke maand honderd euro extra is erg fijn.

Maar wat doe je als die inkomstenbron uit het niets wegvalt doordat het even niet lukt of doordat het wat minder gaat? Je hebt dan ineens geen €100 extra elke maand. Dat zou zonde zijn.

Als jij elke maand €150 verdient doordat je vijf methodes toepast en één van die methodes gaat wat minder in een maand, dan houd je misschien nog €90 over in die maand. Dat is alsnog negentig euro meer dan wanneer je maar één geld verdien methode toepast.

Je hebt dus meerdere inkomstenbronnen en doordat je meerdere inkomstenbronnen hebt, is het geen ramp als het een maand minder gaat met één of meerdere methodes. Je houdt immers verdiensten uit de andere bronnen.

Bekijk de top 10 geld verdienen

Verdienjegek.nl houdt een top 10 geld verdienen bij doormiddel van een ratingsysteem voor gebruikers. Wat houdt dit in? Bezoekers kunnen de geld verdien methodes onderaan het artikel een cijfer geven. De tien geld verdien methodes met de hoogste cijfers komen op de homepagina van Verdienjegek.nl te staan.

Jij kan zo in een oogopslag zien welke methodes/manieren het hoogst gewaardeerd worden. Ik raad je zeker aan hier naar te kijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De laatste tip die ik je geef om geld te kunnen verdienen is dat het handig is om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Waarom? Omdat je dan een aantal keer per maand een e-mail krijgt met links naar informatieve artikelen en links naar nieuwe methodes om geld te verdienen. Inschrijven kan je makkelijk en snel doen aan de linkerkant van elke pagina.

Vragen of nog meer tips?

Heb je vragen of wil je nog meer tips? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan snel contact met ons opnemen door de link "contact opnemen" helemaal onderaan de pagina aan te klikken. Wij proberen elke e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.