Er zijn verschillende manieren om als Mystery Shopper aan het werk te komen. Je kan ofwel reageren op online vacatures of je kunt je aanmelden bij een organisatie die Mystery Shoppers aanbiedt. Dat laatste is over het algemeen de makkelijkste en meest toegankelijke manier. Een voorbeel van een dergelijke organisatie is StoreSupport. 

"Breng geheime bezoeken & verdien geld met jouw mening!"

Aanmelden als Mystery Shopper

StoreSupport is een van de grotere namen van bedrijven die Mystery Shoppers inzetten. Dit bedrijf bestaat reeds uit 2.500 Mystery Shoppers. Toch zijn ze altijd op zoek naar nieuwe aanmeldingen, want er is genoeg werk aan de winkel. Via de link 'Mystery Shopper Worden' kan je je gemakkelijk aanmelden. Je doorloopt dan een korte test om te kijken of het Mystery shoppen voor jou is weggelegd. Vervolgens kan je aan de slag bij organisaties als Beter Horen, Scotch & Soda, Batavia Stad, KPN en Hornbach.

Wat houdt het in?

Mystery shoppen is in principe een vrij eenvoudige, maar zeker uitdagende en leuke manier van geld verdienen. Eenmaal aangenomen werk je als freelancer en bepaal je geheel zelf welke opdrachten je aanneemt en welke je overslaat. Mocht je eenmaal op pad gaan dan doe je je voor als klant om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerksers te verbeteren. Vervolgens rapporteer je je bevindingen aan StoreSupport. Door middel van jouw feedback verbeter jij dus de kwaliteit van bekende organisaties.

 

  Waardering Meteen Beginnen?
 StoreSupport   Direct aanmelden Meer info

 

Verdiensten van een Mystery Shopper

Het verschilt per klus of onderzoek hoeveel je betaald krijgt. Er bestaat over het algemeen geen vast uurloon. Van tevoren zal er worden aangegeven wat je kan verdienen met het voltooien van een klus. Naast de vergoeding voor de klus zelf worden ook reiskosten en de aanschaf van het product vergoed. Afhankelijk van de hoeveelheid klussen die je aanneemt zal je tegen een paar honderd euro per maand kunnen verdienen. 

 

 

Op zoek naar meer interessante mogelijkheden?

Laat dan nu je gegevens achter, ontvang ons gratis eBook Casino Bonussen en lees meer nieuws over andere manieren om geld te verdienen!

Aanmelden