Geld verdienen met wedden op sport

Wedden op sport en geld verdienen is niet enkel een kwestie van geluk. Je kan kennis gebruiken en de quoteringen van bookmakers analyseren om te winnen. In dit artikel leg ik uit hoe je informatie en quoteringen kan gebruiken om geld te verdienen met wedden.

"Wedden met verstand is het belangrijkst"

Hoe werken de quoteringen van wedkantoren?

TIP: Schrijf je in en ontvang Geld Verdienmethoden Ebook met tips over hoe je effectief kunt inzetten met weddenschappen op sport

Aanmelden

Een quotering is een uitkeringsfactor die wordt toegekend aan een mogelijke uitslag van een wedstrijd. Neem bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd, Ajax - RKC. Een quotering zou er als volgt uit kunnen zien:

Quotering voorbeeld

De 1 betekent hier dat je 1,40 keer je inzet krijgt als Ajax wint van RKC. Het kruisje (X) betekent dat je 2 keer je inzet krijgt als het gelijk wordt en de 3 betekent dat je 3,10 keer je inzet krijgt als je voorspelt dat RKC van Ajax wint.

Als het goed is, valt het je op dat hoe lager de quotering is, hoe waarschijnlijker het is dat die voorspelling uitkomt. Tenminste volgens de wedkantoren. De wedkantoren maken op basis van een heleboel factoren een inschatting van de krachtsverhouding tussen de teams die tegen elkaar gaan spelen. Die krachtsverhouding leidt vervolgens tot een quotering.

Info

  Waardering KSA Licentie Free Bet Beginnen?
 BetCity     Ja €5 Registeren
 Bet365      Ja €100 Registeren

Wat je waarschijnlijk niet weet over wedquoteringen

Toch vergeten wedkantoren vaak een belangrijk punt bij de uitleg van de totstandkoming van die quoteringen, namelijk dat ze quoteringen tussendoor aanpassen om ervoor te zorgen dat er op elke uitkomst ongeveer evenveel weddenschappen geplaatst worden. Waarom zouden ze dat doen? Om winst te maken.

Het verdienmodel van wedkantoren is het rekenen van een kleine commissie voor het afsluiten van een weddenschap. Om ervoor te zorgen dat ze bij elke mogelijke uitkomst toch winst maken, passen ze de quoteringen aan zodat de weddenschappen ongeveer gelijk verdeeld zijn. Ze willen immers niet afhankelijk zijn van een bepaalde uitslag, wat begrijpelijk is.

Wat kan je uit al deze informatie afleiden? Je speelt niet tegen de wedkantoren, maar indirect tegen alle andere mensen die aan het wedden zijn. Als er veel op een bepaalde uitkomst gewed wordt, zal de quotering van die uitkomst automatisch lager worden zodat spelers sneller op de andere uitkomsten gaan wedden!

Ik zal verder de technische uitleg buiten beschouwing laten, het is alleen belangrijk dat je ongeveer weet hoe dit werkt.

Slim inspelen op quoteringen en geld verdienen met wedden

Hoe kan jij dit in jouw voordeel gebruiken om winst te gaan maken met wedden? Het allerbelangrijkste is dat je niet zomaar wat weddenschappen plaatst en je laat leiden door emoties of je gevoel. Het is veel slimmer om informatie over de teams te verzamelen en te bekijken welk team in vorm is.

Daarnaast kan je gaan kijken welke quoteringen in jouw ogen veel te hoog zijn doordat er door andere spelers massaal op de andere partij gewed wordt. Je kan dan profiteren van het niet doordachte wedpatroon van andere spelers! Neem bijvoorbeeld de volgende situatie:

De nummer één in een competitie kan kampioen worden tegen een club die nog net in het linkerrijtje van de competitie staat. Doordat de nummer één een grote club is met veel aanhang, worden er erg veel weddenschappen afgesloten op winst voor de nummer één. Een gevolg hiervan is dat de quotering voor winst van de slechtere club flink omhoog gaat.

Er kan dan een situatie ontstaan waarbij de quotering hoger wordt dan de werkelijke kans dat de slechte ploeg zou verliezen (ingeschat door jou). Je zou dan slim inzetten door op de minder goede club geld in te zetten.

Het beste online wedkantoor om te beginnen

Als jij wil beginnen met wedden op sport, raad ik je aan een account aan te maken bij BetCity. BetCity is een hele grote en betrouwbare bookmaker, waar je ontzettend veel weddenschappen kan afsluiten. De quoteringen zijn bij BetCity altijd erg gunstig in vergelijking met andere bookmakers.

Als jij vandaag een account aanmaakt kan je profiteren van de “5 euro free bet”. Deze actie houdt in dat je gratis extra speelgeld krijgt als je een gratis account aanmaakt. Bij een storting tot €20 krijg jij ook nog een een bonus van 100%. Als je dus vandaag nog €20 stort, krijg je van BetCity €25 cadeau. Een unieke mogelijkheid om goed van start te gaan als je het mij vraagt.

Profiteer nu van deze eenmalige actie door op de onderstaande knop te klikken. Deze acties blijven meestal niet onbeperkt geldig! Door op de onderstaande knop te klikken, kom je op een engelstalige pagina waar je direct en simpel een account kan aanmaken.

Account aanmaken bij BetCity

Wedden op sport is niet waterdicht

Ook al kan je geld verdienen met wedden op sport, er is geen waterdichte strategie die zorgt voor structurele winst. Je kan door slim in te zetten zeker winst maken, en veel ook. Zorg er alleen wel voor dat je niet meer in gaat zetten dan je eigenlijk kan missen. Het moet wel leuk blijven!

Andere interessante artikelen

Naast sportweddenschappen, zijn er nog meer gokspelletjes die je voor geld kunt spelen. Lees eens ons artikel over geld verdienen met gokken. In dat artikel wordt helder uitgelegd waarom geld verdienen met gokken feitelijk niet kan en krijg je handige tips. Zeker de moeite waard!

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met wedden op sport" wordt gewaardeerd met een 8.3 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 81 stemmen

Beginnen met wedden op sport?

Ga jij na het lezen van dit artikel beginnen met wedden op sport? Het is erg leuk om te doen, als je het mij vraagt. Als je gaat beginnen, zorg dan dat je een account aanmaakt bij BetCity!

Aanmelden