Geld verdienen met sms

Een eigen SMS dienst beginnen? Het is relatief makkelijk en het kan je veel geld opleveren. De meeste mensen weten niet eens dat het kan, laat staan dat je er geld mee kan verdienen. Vanaf vandaag weet jij het wel, want ik ga je precies uitleggen hoe het werkt.

"Begin je eigen SMS dienst"

Een SMS dienst beginnen en geld verdienen

Een SMS dienst beginnen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je wat geld wil verdienen, toch? Helemaal niet gek ook, want het is niet bekend bij de meeste mensen. Feit blijft dat je aardig wat geld kan verdienen met SMS'jes. Ik zal je in dit artikel uitleggen hoe dat kan, waar je zo'n SMS dienst kan opzetten en meer.

Wat ik je ga vertellen:Hoe je geld kan verdienen met SMS

Geld verdienen met SMS werkt heel erg eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een SMS dienst (waar ik het later over ga hebben) en iets waar je goed in bent/advies over kan geven. Iedereen kent wel die hopeloos vervelende astrologie SMS diensten. Dat is een voorbeeld van "advies" geven. Je kan het gelukkig op allerlei manieren invullen. Wat voor dienst je opzet, laat ik aan jou over. Probeer in ieder geval creatief te zijn.

Hoe verdien je geld aan die SMS'jes? Heel simpel. Jouw klanten betalen bijvoorbeeld €0,70 per ontvangen SMS. Dat klinkt als een lage vergoeding, maar als je tientallen klanten hebt en je stuurt honderden SMS'jes per maand, dan kunnen de verdiensten aardig snel oplopen.

Wat de kosten zijn

Je begrijpt natuurlijk zelf ook wel dat je niet kostenloos SMS'jes kunt versturen. Je hebt namelijk een bedrijf nodig die de techniek bezit om snel en voordelig SMS berichten te kunnen afleveren. Geen nood, de kosten vallen reuze mee. Het verschilt uiteraard per aanbieder, maar over het algemeen betaal je zo'n €0,08 per verstuurd SMS bericht. Je houdt van de €0,70 in ons voorbeeld hierboven dus een marge over van €0,62 per bericht.

Waar je een SMS dienst kan opzetten

Een SMS dienst kan je bij erg veel bedrijven opzetten. Ik zal daarom meerdere links plaatsen waar je makkelijk een SMS dienst kan beginnen. Allereerst kan je een kijkje nemen op www.redmessage.nl, je kan daar makkelijk en snel een SMS dienst beginnen. De genoemde bedragen in dit artikel (kosten v.s. opbrengsten) zijn gebaseerd op het beginnen van een SMS dienst bij redmessage.

Mocht je het allemaal iets professioneler willen aanpakken, kijk dan op www.messagebird.com. Op messagebird kan je een zeer professionele SMS dienst opzetten. Messagebird is onderdeel van Mollie, het bekende online betalingen bedrijf. Bij Messagebird krijg je toegang tot uitgebreide statistieken, kan je gemakkelijk al je contacten beheren en kan je zelfs SMS berichten versturen die voorgelezen worden!

Waar je rekening mee moet houden

Er zijn een paar dingen die ik je mee wil geven voordat je een SMS dienst opricht. Allereerst moet je niet beginnen met te hoge verwachtingen, het kan zeker een tijdje duren voordat je wat vaste klanten hebt en voordat je dus geld gaat verdienen. Als je eenmaal een goedlopende dienst hebt, kan het erg veel geld opleveren. Geef dus niet te snel op.

Een ander punt dat ik even wil benadrukken is dat je je wel aan de regels moet houden. Zeer waarschijnlijk staan die regels op de site waar je een SMS dienst begonnen bent. Welke regels zul je misschien denken? Ik doel op regels met betrekking tot spam en het ongewild versturen van SMS berichten. Kijk voor meer informatie over de gedragscode op www.payinfo.nl.

Liever een andere methode proberen?

Wil jij toch niet geld verdienen met SMS'jes? Geen probleem. Hier op Verdienjegek.nl vind je informatie over veertig andere manieren om geld te verdienen. Bekijk de top 10 op de homepagina van Verdienjegek.nl.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met sms" wordt gewaardeerd met een 6.4 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 47 stemmen

Beginnen met SMS'jes versturen?

Ga jij beginnen met geld verdienen met SMS? Als je het geduld kunt opbrengen en niet opgeeft kan dit veel geld opleveren en zorgen voor een vaste inkomstenstroom. Heb je nog vragen over dit artikel? Stuur ons dan gerust een mailtje.