Thuiswerkcentrale

Thuiswerk is mateloos populair, maar niet makkelijk te vinden. Je wil graag een thuiswerkcentrale in de buurt vinden. Hier vind je een overzicht van een aantal thuiswerkcentrales. Als het moet, helpen we zoeken naar een geschikte centrale!

"Wij helpen jou gratis met zoeken"

Thuiswerkcentrales zijn schaars en lastig vindbaar

De vraag naar thuiswerk groeit enorm terwijl er zeer weinig goede thuiswerkcentrales actief zijn of überhaupt vindbaar zijn. Ik heb het zware zoekwerk al voor je gedaan en een handig overzicht gemaakt met thuiswerkcentrales door het hele land. Liever eerst meer weten over de betrouwbaarheid van thuiswerk?

De thuiswerkcentrales:

A&MSI b.v.

Kanaalstraat 2

1975 BE
IJmuiden
HPS Thuiswerkcentrale

De Koumen 78a

6433 KE

Hoensbroek
TWC Juwi

Zuiderwijzend 17d

1616LH

Hoogkarspel
Wijpakkenin.nl

Meerheide 26
0
5521 DW

Eersel
Gejo Interpack

Westerbroeksstraat 10

7011 EX

Gaanderen
M&D Holland

Kapitein Grantstraat 30

7821 AR

Emmen
Montapacking.nl

Verschillende vestigingen

in heel Nederland
Stepa Afwerking BV
Industrieweg 6/C
1566 JP Assendelft


Er zijn uiteraard nog meer thuiswerkcentrales. Helaas is het te onoverzichtelijk om alle centrales op deze pagina te plaatsen. Mocht je opzoek zijn naar thuiswerk in een bepaalde omgeving, neem dan even contact met ons op. We helpen jou graag met het zoeken naar een goede thuiswerkaanbieder.

Veel oplichting in de thuiswerksector

Thuiswerk is een erg leuke manier om wat bij te verdienen. Helaas maken sommige websites gretig gebruik van de populariteit van het thuiswerken. Bezoekers worden bijvoorbeeld gevraagd eerst een investering te doen van tientallen euro’s alvorens ze kunnen beginnen met thuiswerk. Er zijn ook gevallen bekend dat er naar bepaalde 0900 nummers gebeld moet worden. Ik kan je één goede tip geven: doe dat soort dingen niet. Blijf je gezonde verstand gebruiken. Als jij een normaal uitzendbureau inloopt, wordt er ook niet gevraagd om eerst even €50 euro over te maken voordat je de vacatures in kan zien. Tenminste, niet in de uitzendbureaus die ik ken.

Ik raad je ook aan het artikel over de betrouwbaar van online geld verdienen te lezen zodat je weet waar je op moet letten bij het selecteren van goede websites en centrales. 

Wat voor soort thuiswerk kan jij verwachten?

Thuiswerk is beschikbaar in allerlei vormen. De klassieke thuiswerkbanen zijn uiteraard het inpakken van spullen en administratieve werkzaamheden. Gelukkig evolueert thuiswerk net zoals werk in andere sectoren. Je kan nu ook thuis producten testen of bijvoorbeeld vanuit huis e-mails verwerken. Ik heb het dan niet over die “25 euro per e-mail advertenties” maar over een betrouwbare manier om geld te verdienen met e-mails. Het verdient wel minder, maar je kan er in ieder geval zeker van zijn dat je het geld op je bankrekening krijgt. Lees meer over hoe geld verdienen met e-mails precies werkt.

Hoeveel kan je verdienen?

De verdiensten in de thuiswerkbranche zijn verschillend. Over het algemeen geldt er voor de klussen een uurloon maar de beloningsvorm is per thuiswerkcentrale verschillend. Er zijn namelijk ook centrales die een vast bedrag per klus betalen ongeacht het aantal uur dat jij nodig hebt om de klus te voltooien. Een bedrag per verwerkt item, bijvoorbeeld €0,50 per ingepakte doos, is ook niet ongewoon.

Wat kan je nog meer doen om wat bij te verdienen?

Naast thuiswerk via thuiswerkcentrales kan je er ook voor kiezen om op andere manieren wat bij te verdienen. Verdienjegek.nl helpt je daar graag bij. Wij zetten alle mogelijke manieren om geld te verdienen op een rij en laten onze bezoekers bepalen welke methodes zij het beste vinden werken. De beste manieren om geld te verdienen vind je dan ook in de top 10 op de homepagina.

We schrijven ook nog een heleboel informatieve en handige artikelen over allerlei onderwerpen die met geld verdienen te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een artikel over het winnen van geld of een artikel over de mogelijkheden om vanuit huis geld te verdienen.

Raadpleeg ook de pagina met methodes om bij te verdienen. Je vindt daar op het moment meer dan 37 gratis methodes!

Heb jij al een centrale gevonden?

Was één van de thuiswerkcentrales in ons overzicht geschikt voor jou? Wij hopen van wel. Zoals eerder gezegd, kan je contact met ons opnemen als je hulp nodig hebt met het zoeken naar een goede thuiswerkaanbieder