Telefonisch thuiswerk

Thuis telefonisch werken is een populaire manier van thuiswerk, is het de moeite waard om hiermee te beginnen, zo ja, waar kan je dit werk vinden en hoeveel geld kan je verdienen met telefonisch thuiswerk? In dit artikel geven wij antwoord op deze vragen.

"Tegen betaling telefoneren vanuit huis"

In dit artikel bespreken we de volgende dingen over telefonisch thuiswerk:


Werkzaamheden van een telefonisch thuiswerker

Telefonisch thuiswerk kent veel verschillenden werkzaamheden, meestal gaat het om het telefonisch afnemen van vragenlijsten/enquêtes, promotie maken voor producten of services (speciale aanbiedingen) of het maken van afspraken met mensen voor bedrijven (of mensen terugbellen). Welk werk je gaat doen hangt uiteraard af van de opdrachtgever, maar iets in de trant van de voorgaande dingen kan je verwachten.

Hoeveel geld kan je verdienen als telefonisch thuiswerker?

Het salaris van een telefonisch thuiswerker varieert, meestal ligt het uurloon van telefonisch thuiswerk tussen €6 en €14 per uur, daarnaast is er soms nog sprake van variabele beloningen (bonussen) bijvoorbeeld als je een sale/verkoop realiseert (telefonisch iets verkoopt). Als je goed bent in verkopen, kunnen de verdiensten aardig oplopen. Er zijn ook bedrijven die alleen maar prestatiebonussen betalen, dus zonder vast uurloon. Denk niet dat je hier snel rijk van gaat worden ook al beloven sommige sites dit, het is een acceptabel loon voor een relaxte baan die je van huis uit kunt uitvoeren.

Waar kan je dit soort werk vinden?

Het vinden van telefonisch thuiswerk is niet makkelijk, er zijn niet heel erg veel vacatures te vinden, je moet slim zijn en goed zoeken. Wij helpen je alvast een handje; kijk bijvoorbeeld eens op Thuiswerkbaan.com/telefonisch-thuiswerk/, daar vind je een verzameling van vacatures voor telefonisch thuiswerk. Let op: check altijd de aanbieder zorgvuldig op internet, thuiswerk is namelijk gevoelig voor oplichting. Lees voor de zekerheid dit artikel over betrouwbaar thuiswerk.

Conclusie: is het de moeite waard?

Telefonisch thuiswerk is een relaxte manier van werken in je eigen omgeving en in de meeste gevallen is het een goed betaalde baan. Het enige nadeel van dit werk is dat het lastig is een goede opdrachtgever/werkgever te vinden. Telefonisch werken vanuit huis is zeker de moeite waard, je moet alleen de juiste vacature vinden.

Vind jij telefonisch thuiswerk niks, kijk dan op deze pagina voor andere manieren.

Geef dit artikel een cijfer: "Telefonisch thuiswerk" wordt gewaardeerd met een 7.1 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 14 stemmen

Het is populair

Thuiswerk is tegenwoordig erg populair, desalniettemin is het lastig om aan een goede baan te komen. Zoek goed en kijk uit voor oplichting!