Thuiswerk gezocht

Veel mensen zoeken op Google met de trefwoorden thuiswerk gezocht. Weinig mensen vinden daadwerkelijk thuiswerk. De thuiswerk branche is niet transparant; het is lastig aan werk te komen. Ik leg 3 handige tactieken uit voor het vinden van thuiswerk.

"3 effectieve zoektactieken"

De grote fout die mensen maken in hun zoektocht naar thuiswerk

Te gretig zijn. Dat is de grootste fout die de meeste mensen maken. De teleurstelling van het niet vinden van goed werk zorgt ervoor dat mensen snel één of ander pakket aanschaffen met zogenaamde belangrijke informatie over thuiswerk. Dat is erg zonde. Ik weet namelijk dat als je erg goed zoekt je zeer waarschijnlijk wel wat werk kunt vinden in jouw omgeving. Je gaat dan van een teleurgesteld persoon die tevergeefs thuiswerk gezocht intypte op Google, naar een blij persoon met een thuiswerk baan!

Ik raad je allereerst aan ons artikel met een overzicht van thuiswerkcentrales te raadplegen. Misschien staat daar al een bedrijf tussen dat dicht bij jou in de buurt zit. Dat scheelt weer zoekwerk.

De 3 tactieken die meestal succesvol zijn

Tactiek 1:

De makkelijkste manier om thuiswerk in jouw omgeving te vinden is door Google te gebruiken. De zoektermen die vrijwel altijd goede resultaten opleveren zijn: thuiswerkcentrale + jouw woonplaats. Als je eigen woonplaats geen goede resultaten oplevert, probeer dan plaatsen in de buurt van je woonplaats. Woon je bijvoorbeeld in Groningen, dan typ je dus in op Google: “thuiswerkcentrale groningen”.

Het is wel zaak dat je goed zoekt. Je moet dus niet die zoekopdracht doen in Google, vervolgens de eerste pagina snel bekijken en zeggen dat je niks kunt vinden. Soms moet je tot en met pagina 5 of 10 zorgvuldig bekijken voordat je iets bruikbaars vindt.

Tactiek 2:

Ondanks de toenemende importantie van vindbaar zijn op Google, zijn er nog talloze bedrijven die geen eigen website hebben of heel erg slecht vindbaar zijn op internet. Ik weet zeker dat er ook thuiswerkcentrales zijn die bij die groep slecht vindbare bedrijven horen. Je moet dus ook zoeken in databanken die dit soort bedrijven opgenomen hebben. Hoe doe je dat?

Het klinkt misschien nogal voor de hand liggend maar je kan iets als de gouden gids proberen. Ik bedoel dan niet de daadwerkelijke gouden gids die iedereen in een kast heeft liggen. Uiteraard bedoel ik de online variant: goudengids.nl. Je vinkt aan dat je naar bedrijven zoekt en vult als zoekopdracht “thuiswerk” in. Dit keer laat je jouw woonplaats weg. Je kan namelijk aan de linkerkant (na het zoeken) filteren op locatie. Door jouw woonplaats of een plaats in de buurt aan te klikken krijg je alle bedrijven te zien in de categorie thuiswerk in de door jouw gekozen stad.

Tactiek 3:

De derde tactiek is een meer indirecte manier van thuiswerk vinden. Als je geen thuiswerkcentrale bij jou in de buurt kunt vinden, kan je kijken op sites die een zoekmachine aanbieden voor vacatures. Een voorbeeld van zo’n site is Indeed.nl. Door te zoeken op thuiswerk kan er nog wel eens een goede vacature tevoorschijn komen. Verwacht van deze laatste tactiek niet te veel. Meestal levert deze methode geen resultaten op. De eerste twee tactieken zijn vaak wel succesvol!

Trouwens: mocht je met deze tactieken geen resultaten boeken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen jou graag met zoeken. Ook als je twijfelt over de betrouwbaarheid van de thuiswerkaanbieder mag je ons een mailtje sturen. Dan kijken we graag even mee!

Wat je naast het zoeken van thuiswerk ook kan doen

Zoals ik in het begin van het artikel al zei zijn er erg veel mensen op zoek naar thuiswerk. Ze staren zich blind op inpakwerk of andere traditionele vormen van thuiswerk. Vaak realiseren ze zich niet dat er op internet nog veel meer mogelijkheden zijn om geld te verdienen. Verdienjegek.nl probeert mensen daarvan op de hoogte te brengen. Wij bieden jou op dit moment maar liefst 54 gratis methodes om geld te verdienen en er komen steeds meer methodes bij!

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden die jij hebt raad ik je aan het artikel over werken vanuit huis te lezen. In dat artikel wordt exact uitgelegd welke methodes je makkelijk kunt gebruiken en waarom. Daarnaast is het artikel over geld maken ook een aanrader.

Heb jij al thuiswerk gezocht?

Ik hoop dat de drie tactieken in dit artikel je een beter beeld hebben gegeven van het zoeken naar thuiswerk. Mocht het niet lukken, je kunt via de link onderaan de pagina contact met ons opnemen.