Data entry thuiswerk

Wil jij graag aan de slag met data entry thuiswerk? Ik zal je precies vertellen waar je betrouwbare data entry banen en vacatures kunt vinden, hoeveel geld je kan verdienen met data entry en wat het precies is. Na het lezen van dit artikel kan je direct aan de slag.

"Data entry thuiswerk is best simpel"

Data entry vanuit huis

Data entry is een populaire manier van thuiswerken waarbij de belangrijkste taak het invoeren/verwerken van data ofwel gegevens is.

In dit artikel (klik op het onderwerp om erheen te springen):


Wat is data entry thuiswerk

Data entry thuiswerk is het verwerken/invoeren van allerlei soorten gegevens vanuit huis. Vergeleken met andere vormen van thuiswerk is data entry simpel werk, de data wordt kant en klaar aangeleverd, jouw taak is het verwerken van die gegevens. Wat voor soort gegevens kan je verwachten? Ik geef je een lijstje met voorbeelden.

De werkzaamheden van een data entry medewerker

Als data entry medewerker moet je verschillende soorten data verwerken, eigenlijk kan het van alles zijn. Meestal betreft het één van de volgende dingen:

-Interviews uittypen aan de hand van een mp3 of memo
-Het verwerken van enquête resultaten
-Handgeschreven teksten overtypen naar een digitaal bestand
-Klantgegevens verwerken

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die een data entry medewerker kan doen, dit is alleen als voorbeeld. Meestal zijn het dit type werkzaamheden of een afgeleide hiervan, dan weet jij in ieder geval wat je kan verwachten.

De verdiensten/het salaris van data entry werk

Dit is natuurlijk het onderwerp dat jou het meest aanspreekt en terecht. Het salaris is erg belangrijk als het om werken gaat, ik zal je dan ook vertellen wat je op dit punt kan verwachten.

In principe zijn de verdiensten van data entry werk niet heel hoog, het is namelijk niet bepaald ingewikkeld werk en daarom ongeschoold werk. Het salaris zal daarom rond het minimumloon liggen (uitzonderingen zijn mogelijk).

Vergeet niet dat dit werk simpel is, laat je niet weerhouden door het salaris. Ik zou aanraden sowieso aan de slag te gaan met data entry. Het loon is best goed als je kijkt naar het soort werk dat je moet verrichten.

Data entry thuiswerk vacatures vinden

Voordat je kan beginnen met data entry thuiswerk zul je wel een baan moeten vinden en daarvoor zul je data entry vacatures moeten gaan zoeken. Waar vind je die?

Ik raad je Freelance.nl aan. Deze website verzamelt vacatures en heeft regelmatig data entry klussen waar je op kunt reageren.

Houd er wel rekening mee dat data entry meestal tijdelijk werk is, je zult dus vaker in moeten gaan op vacatures om constant werk te hebben. Je kan er ook voor kiezen dit werk incidenteel te doen, gewoon naast je reguliere werk/baan. Lees ook ons artikel over thuiswerk vacatures voor handige tips.

Liever iets anders proberen?

Is data entry toch niks voor jou? Probeer de andere manieren van thuiswerk of lees ons artikel over hoe jij makkelijk geld kan verdienen.

Geef dit artikel een cijfer: "Data entry thuiswerk" wordt gewaardeerd met een 6.1 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 33 stemmen

Data entry kan saai zijn

Hoewel data entry makkelijk werk is, kan het best gaan vervelen. Ik raad je dan ook aan verschillende soorten thuiswerk te gaan uitvoeren zodat het werk leuk blijft