Moneymiljonair

Een zeer goed spaarprogramma. Het is zeker aan te raden direct een account aan te maken bij Moneymiljonair. Je kan er namelijk geld verdienen terwijl achter je computer zit. Ideaal toch? Meld je nu snel aan! Moneymiljonair heet overigens sind kort: Qassa.

"Moneymiljonair is zeker de moeite waard, ook voor je bankrekening"

Moneymiljonair

Moneymiljonair (tegenwoordig heet het spaarprogramma Qassa) biedt je de mogelijkheid om online geld te verdienen, door te sparen en te besparen. Je kunt er gratis en eenvoudig een account aanmaken. Je krijgt dan meteen €1,25 cadeau. Je hoeft daar nog helemaal niets voor te doen, waardoor je direct goed van start gaat. Moneymiljonair is een goed spaarprogramma en ze hebben al ruim 11 miljoen euro uitbetaald aan leden! Bij Moneymiljonair (Qassa) spaar je zogenoemde "Qoins" die je later kunt omzetten in geld.

Waarom aanmelden van Moneymiljonair?

  • Gratis een account aanmaken
  • Meteen een aanmeldbonus van €1,25 (100.000 parels)
  • Verdien €2,00 per aangebracht lid
  • Verdien geld met e-mails, speciale acties, enquetes, spelletjes en meer
  • €12,50 in je account, direct op je bankrekening laten storten

Aanmelden bij Qassa

Moneymiljonair spaarprogramma

Het Moneymiljonair spaarprogramma zit heel eenvoudig in elkaar en je kunt je er gewoon gratis voor aanmelden. Men heeft inmiddels al meer dan €11 miljoen uitbetaald aan haar leden, waardoor je deel gaat nemen aan één van de grootste spaarprogramma’s in Nederland. Je kiest voor een betrouwbare spaaractie waarmee je eenvoudig wat extra geld kunt gaan verdienen. Je kunt met behulp van Moneymiljonair sparen voor een leuk cadeau of een bedrag in geld, maar je kunt binnen het spaarprogramma daarnaast kiezen voor aantrekkelijke kortingen bij een groot aantal bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn KPN, Bol.com, de Staatsloterij en Dell, waardoor je een groot aantal verschillende kanten op kunt met de kortingen en de gespaarde tegoeden.
Nu gratis een account aanmaken?

Geld verdienen met moneymiljonair

Je kunt op verschillende manieren geld verdienen met Moneymiljonair. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de betaalde emails te lezen en deel te nemen aan de speciale acties, maar je kunt daarnaast kiezen voor bingo en de andere dagspellen met mooie prijzen. Verdien daarnaast €2 per nieuw lid dat je aanbrengt en maak gebruik van de handige prijsvergelijker op de website. Je kunt op diverse manieren geld verdienen met Moneymiljonair en er op die manier voor zorgen dat je net wat meer te besteden hebt. Gratis lid worden van Qassa?

Geef dit artikel een cijfer: "Moneymiljonair" wordt gewaardeerd met een 6.0 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 62 stemmen

Overtuigd van Moneymiljonair?

Het is echt de moeite waard om je bij Moneymiljonair aan te melden. Het is één van de betere spaarprogramma's in Nederland en daarom staat de site ook bij ook in de top 5. Als je nog geen lid bent, direct lid worden! Ook al lid van de andere spaarprogramma's in de top 5?