Gekkengoud

Als een gek geld verdienen? Bij Gekkengoud kan het! Je meldt je gratis aan, zonder verplichtingen en je kan een aardig bedrag bij elkaar verdienen. Interessant he? Lees snel verder en meld je aan!

"Verdien als een gek geld"

Gekkengoud

Gekkengoud zorgt ervoor dat je geld kunt verdienen als een gek, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen. Het is voldoende om plaats te nemen achter je computer, je email op te halen en te surfen naar Gekkengoud. Je kunt daar deelnemen aan een aantal verschillende acties en men zorgt ervoor dat je regelmatig betaalde emails zal ontvangen. Je krijgt direct €1 cadeau wanneer je een account aanmaakt en je begint met sparen, waardoor het een uitstekend idee is om je gegevens in te vullen en het gewoon eens uit te proberen.

Redenen om een account aan te maken:

  • Bij aanmelding direct €1,00 cadeau
  • Bij aanmelding van andere mensen een bonus van €2,00 in jouw account
  • Als een gek geld verdienen op allerlei leuke manieren
  • Vanaf €10,00 uit laten keren op je bankrekening

Aanmelden bij Gekkengoud

Gekkengoud spaarprogramma

Het Gekkengoud spaarprogramma is overzichtelijk en heel komisch opgebouwd. Ze hebben ervoor gekozen alles een rare/gekke naam te geven aangezien het spaarprogramma Gekkengoud heet. Als je een account aanmaakt zal je emails gaan ontvangen waar je voor betaald krijgt wanneer je ze leest en op reclames klikt. Daarnaast kun je in de emails kiezen voor een aantal aantrekkelijke acties, waarmee je meer tegoed op kunt gaan bouwen. Daarnaast kun je natuurlijk meedoen aan een onderzoek of een prijsvraag, waarbij je in ieder geval een beloning zal krijgen, ook wanneer je de prijs niet weet te winnen. Met het Gekkengoud spaarprogramma spaar je voor echt geld, dat je uiteindelijk uit kunt laten keren naar je bankrekening, wanneer je een bedrag van €10 bereikt hebt.

Geld verdienen met Gekkengoud

Je spaart bij Gekkengoud voor goudklompjes, die je uiteindelijk om kunt laten zetten in geld dat je naar je bankrekening over kunt laten maken. Bovendien maak je kans op een mooi cadeau wanneer je ervoor kiest om je aan te melden via de website. Het is een cadeau ter waarde van een paar honderd euro, waardoor het alleen daarvoor al de moeite waard is om het eens te proberen. Ga vervolgens geld verdienen met Gekkengoud door deel te nemen aan het spaarprogramma. Je begint al direct met €1 aan tegoed, dat bovendien snel op zal lopen wanneer je actief deel gaat nemen aan het programma.

Geef dit artikel een cijfer: "Gekkengoud" wordt gewaardeerd met een 4.1 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 14 stemmen

Account bij Gekkengoud?

Heb jij al een account gemaakt bij Gekkengoud? Het is echt de moeite waard. Je kan er op een leuke manier geld verdienen en als jij je vandaag aanmeldt krijg je een eenmalige bonus van €1,00! Snel aanmelden bij Gekkengoud.