Loten kopen is een leuke manier om je geluk te beproeven. Het is tevens een van de meest gebruikte methode om kans te maken op een flinke geldprijs. Jong en oud kopen van oudsher een lot bij de Staatsloterij. De Staatloterij is de meest bekende loterij van Nederland met ook nog eens de hoogste winkans van allemaal!

"Winnen doe je bij de Staatsloterij"

Bij de Staatsloterij spelen betekent dat je kunt rekenen op 6 garanties. Van alle Nederlandse loterijen stopt de Staatsloterij het meeste geld terug in de prijzenpot. Verder wordt er alleen getrokken uit verkochte loten. Je kunt dus verwachten dat de prijzen alleen vallen op verkochte lotnummers. Daarnaast worden de XL prijzen alleen uitgekeerd als er voor de XL optie betaald is. De prijzen zijn vrij van kansspelbelasting. Als jij een miljoen wint, dan krijg je ook precies een miljoen op je bankrekening. De winnaars blijven ook anoniem. Namen worden bij de staatsloterij nooit bekend gemaakt. Winnaars bepalen zelf aan wie ze het vertellen. Verder zijn de alle openbaar en heeft de Staatsloterij geen winstoogmerk. 

Wanneer je automatisch gaat meespelen bij de Staatsloterij ontvang je een gratis Staatslot. Wanneer je dus een abonnement afsluit bestaat het uit de volgende;

  • 12 trekkingen elke 10e van de maand: 15 euro (of 17,50 euro inclusief speloptie XL) per maand.
  • De Koningsdagtrekking op 27 april: 15 euro
  • De 1 Juli trekking: 15 euro
  • De 1 Oktober trekking: 15 euro
  • De Oudejaarstrekking op 31 december: 30 euro
  • + 1 gratis lot ter waarde van 15 euro (of 17,50 inclusief speloptie XL)

Je kunt je abonnement overigens op elk moment opzeggen.

Vraag vandaag nog automatisch meespelen aan bij de Staatsloterij via Verdienjegek en ontvang je gratis staatslot ter waarde van 15 euro (of 17,50 euro wanneer je kiest voor de XL variant).

Aanmelden bij Staatsloterij

Is loten kopen iets voor jou

Laat dan nu je gegevens achter en ontvang ons gratis eBook Gratis Geld Verdien Methoden

Aanmelden