Online werken

Computers, smartphones en sociale media zijn razend populair. Online werken is daarentegen erg onbekend en wordt vaak afgeserveerd als oplichting. Ontdek waarom online werken kan, waarom het absoluut geen oplichting is en hoe jij begint.

Online werken kan echt!

Het moderne werken gebeurt online

Bijna alles gaat tegenwoordig via het internet. Eten bestellen, vluchten boeken, hotels regelen en verzekeringen afsluiten. Noem het allemaal maar op. Online werken gebeurt gek genoeg vrij weinig en weinig mensen weten dat het echt mogelijk is. Ik wil proberen daar met dit artikel verandering in te brengen.

Er zijn werkelijk talloze manieren om via het internet elke maand een extra centje bij te verdienen en het is helemaal niet zo ingewikkeld als je op dit moment denkt. In mijn ogen is online werken de toekomst. Het staat nu nog in de kinderschoenen maar er komen steeds meer goedwerkende manieren bij.

Voordat ik ga vertellen op welke manieren online werken allemaal mogelijk is, moet ik wel even iets uitleggen. Op dit moment is het erg lastig om een fulltime baan online te creëren of te vinden. De methodes die ik je zo meteen ga uitleggen dienen als een extraatje en niet als vervanging van je huidige baan. Uiteraard is het mogelijk je huidige baan uiteindelijk te vervangen als het goed loopt. Daar later meer over.

Waarom online werken geen oplichting is

Zoals ik in de inleiding al vertelde, denken mensen bij werken op het internet vaak aan oplichting en louche methodes. Dat is erg jammer en ik zal je vertellen hoe dat beeld ontstaan is.

Internet is een aantrekkelijk hulpmiddel voor oplichters omdat het gemakkelijk is een website op te zetten en te gaan claimen dat je bijvoorbeeld werk aanbiedt. Vaak zie je dat dit soort oplichters bepaalde informatie te koop aanbieden. Er moet zogenaamd geïnvesteerd worden voordat het mogelijk is om online werk te doen. Laat me jou één tip geven: doe dat niet! De informatie die je krijgt is in 95% van de gevallen gratis op hetzelfde internet te vinden. Bijvoorbeeld hier op Verdienjegek.nl. Wij zullen je nooit vragen te betalen voor informatie. Uiteraard is er ook goede informatie beschikbaar waar je wel voor moet betalen, maar die e-books zijn schaars.

Het beeld dat online werken oplichting is, is op deze manier snel ontstaan en wordt vaak in stand gehouden omdat de gedupeerden hun ervaring doorvertellen aan kennissen en vrienden.

Gelukkig weten wij precies wat wel werkt en welke methodes niet werken. Deze waardevolle informatie delen we graag met jou.

Hoe jij vandaag nog kan beginnen met werken

Verdienjegek.nl is de grootste overzichtswebsite met betrekking tot online geld verdienen. Je vindt hier 63 gratis methodes om direct wat bij te verdienen. Verwacht niet dat je snel rijk gaat worden, maar veel geld verdienen is zeker mogelijk als jij je best doet. Een paar honderd euro per maand bijverdienen moet te doen zijn.

In principe heb je twee opties om online te werken:

Simpele methodes

Het internet biedt mensen erg veel simpele methodes om elke maand wat geld bij te verdienen. Het moet gezegd worden dat deze methodes niet heel veel geld opleveren, maar wel erg makkelijk zijn om uit te voeren en relatief weinig tijd kosten. Ik geef een aantal voorbeelden waar je aan moet denken als ik het over simpele methodes heb.

Spaarprogramma's

Spaarprogramma’s zijn websites waar je elke dag geld kan verdienen door e-mails te lezen, enquêtes in te vullen, vrienden uit te nodigen en websites te bezoeken. Waarschijnlijk is dit de meest laagdrempelige en makkelijke manier om online te werken. Spaarprogramma’s geven je vaak ook leuke kortingen bij webwinkels waardoor je ook geld kan besparen. Bekijk snel het overzicht van de vijf beste Nederlandse spaarprogramma’s.
Meer weten over hoe verdienen met e-mails werkt?

Testen

Het testen van allerlei nieuwe producten en je mening geven over deze producten is een populaire manier van online werk. Het komt in feite neer op het volgende: bedrijven willen graag weten wat consumenten van hun producten vinden, jij krijgt de spullen thuisgestuurd en probeert de producten uit en vervolgens geef je online je mening. Vaak mag je de spullen na het testen gewoon houden! Meer informatie over het testen van producten?

Enquetes

Ook het geven van je mening in de vorm van enquêtes is een simpele en veelgebruikte methode om geld te verdienen. In principe krijg je geld voor het aangeven van jouw voorkeuren. Meer weten over het invullen van enquêtes tegen betaling?

Bekijk alle methodes om bij te verdienen op de bijverdien pagina.

Uitdagende methodes die meer opleveren

Naast de genoemde simpele methodes, zijn er ook manieren om online te werken die moeilijker zijn, maar wel meer potentie hebben. Ik praat dan voornamelijk over het opzetten van je eigen website en het online handelen (aandelen, forex of spullen).

Ik raad je sowieso aan om eerst te beginnen met de simpele methodes voordat je denkt aan de uitdagende methodes.

Voor informatie over het opzetten van je eigen website en het geld verdienen met een eigen website raad ik je aan de pagina over een eigen website te raadplegen. Je vindt daar links naar allerlei handige artikelen binnen onze site over het opzetten van een website, het registreren van een domeinnaam en het toepassen van goede verdienmodellen.

Je kan er naast het opzetten van je eigen website ook voor kiezen om actief te gaan handelen. Denk bijvoorbeeld aan het handelen in tweedehands spullen op marktplaats. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om geld te verdienen met het handelen in aandelen. Handelen in producten en aandelen brengt uiteraard wel risico met zich mee. Wees je daarvan bewust.

Een derde optie die je hebt

Naast de genoemde simpele methodes die vrijwel iedereen op een dagelijkse basis kan gebruiken om online te werken, kan je er ook voor kiezen om traditioneel thuiswerk te gaan doen. Ik heb het dan over het thuiswerk zoals iedereen dat kent: het inpakken van producten, het in elkaar zetten van producten of bijvoorbeeld het invoeren van gegevens (data entry). Bekijk onze pagina met thuiswerk methodes voor een handig overzicht.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over dit artikel of over één van de methodes om geld te verdienen die op deze site genoemd wordt, stuur ons dan een e-mail. We proberen elke e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.