Geld maken

Wil jij geld maken? Zo snel en veel mogelijk geld maken? Ik ga je helpen dat voor elkaar te krijgen. Internet is hier ideaal voor, je kan een geld machine maken die dag en nacht draait. Ik beloof niet dat het makkelijk is. Wat ik wel beloof is dat je een goede start maakt.

Iedereen kan geld maken

Voordat je kan beginnen met geld maken

Ik wil van te voren graag even een misverstand uit de weg ruimen zodat we op één lijn zitten. Als ik het heb over “geld maken” bedoel ik hier natuurlijk geld verdienen mee, je maakt geld. Ik ga je hier dus niet uitleggen hoe je letterlijk geld maakt met een drukpers of iets dergelijks. In dit artikel leg ik methodes uit om online geld te maken (verdienen).

Waar ik het over wil hebben:Iedereen kan geld maken, jij ook

Knoop dit goed in je oren. IEDEREEN kan geld maken, online al helemaal. Ik hoor vaak mensen zeggen dat online geld maken onbetrouwbaar zou zijn. Laat ik je dit vertellen: die mensen hebben het zelf geprobeerd, hebben geen doorzettingsvermogen en zijn lui.

Om het falen te verantwoorden en zichzelf omhoog te praten, zeggen ze maar dat alles onbetrouwbaar is zodat jij geld maken links laat liggen. Laat je niet afleiden door dit soort types! Het is klinkklare onzin wat ze verkondigen.

Er zijn trouwens wel onbetrouwbare sites, lees ons artikel over betrouwbaar geld verdienen door om meer te lezen over dit onderwerp.

Voordat je begint: een keus maken

Nu ik wat misverstanden en onwaarheden uit de weg heb geholpen, kunnen we beginnen met het echte werk: geld maken! Voordat ik je goede manieren ga vertellen om geld te maken, zul je even je gedachte over iets moeten laten gaan. Er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden. Wil je snel en veel geld maken of lekker rustig aan bezig zijn, dus makkelijk en simpel geld maken?

Welke keus je maakt, heeft namelijk uitwerking op de methode(s) die je gaat toepassen. Met makkelijke manieren waar je rustig aan bezig bent, ga je niet veel geld maken en andersom.

Manier 1: snel en veel geld maken met een eigen website

Dé manier om snel en veel geld te maken op het internet is met een website. Het is niet voor niets zo dat de meeste nieuwe miljonairs rijk geworden zijn door een internet bedrijf, er is gewoon ontzettend veel te verdienen.
In 2012 was de omzet van webwinkels maar liefst 9,8 MILJARD euro. Snap je wat ik bedoel als ik het heb over “veel”.

Een webwinkel beginnen is misschien een beetje hoog gegrepen voor een eerste site, je kan beter beginnen met andere methodes. Bijvoorbeeld geld verdienen met Google Adsense. Bij Google Adsense maak je geld door advertenties op je site te plaatsen. Als een bezoeker op die advertenties klikt, verdien jij geld. Dit is een leuke methode, maar meer voor erbij. Ik heb nog een betere manier voor je…

Affiliate marketing

In mijn ogen is dit dé beste manier om snel en veel geld te maken. Affiliate marketing is een systeem waarbij je andermans producten promoot en daar commissie voor krijgt. Je bent dan een “affiliate” van een bepaald bedrijf.

Even een voorbeeld om het duidelijk te maken. Jij hebt een website over games. Je test nieuwe games die uitkomen en schrijft er een review over waarin je de goede en de slechte punten op een rij zet. Deze informatie is voor een consument interessant omdat ze willen weten of het spel goed is voordat ze het kopen.

De reviews zijn natuurlijk artikelen en die worden opgenomen in de zoekmachine van Google. Op deze manier krijg je bezoekers. Onderaan de review zet je een link of banner naar een goede gameshop waar de lezers van de review de game direct kunnen kopen. Jij bent natuurlijk affiliate van die shop (je krijgt dus commissie als één van jouw bezoekers een game koopt). De lezer van de review koopt de game en jij krijgt een percentage van de verkoopprijs.

Als jij dagelijks duizenden bezoekers hebt, kan je op deze manier erg veel geld maken en heel erg snel ook. Meer weten over affiliate marketing of alle methodes zien van geld verdienen met websites?

Manier 2: makkelijk en simpel geld maken op verschillende manieren

Zoals je gelezen hebt kan je met een eigen website heel veel geld maken. Ik zal wel eerlijk tegen je zijn, het is natuurlijk best lastig om een goedlopende website op te zetten en het kan een tijdje duren voordat je echt geld maakt met een website. Je moet veel geduld hebben. Ik zal je daarom nog een andere optie geven, een manier hoe je makkelijk en simpel geld kan maken. Zoals je in het kopje kan lezen zijn er verschillende manieren, eigenlijk wel vijftig! Ze staan allemaal op deze site.

Je kan het best beginnen bij de bijverdienen pagina en de thuiswerk pagina. Je vindt daar in totaal 48 manieren om geld te maken.

Misschien ook nog interessant voor jou

Je wil graag geld maken toch? Ik heb je nu flink wat mogelijkheden gegeven om dit te doen. Meer informatie en tips kan nooit kwaad toch? Je wordt er alleen maar beter van.

Ik raad je aan ook het artikel over extra geld verdienen te lezen en het artikel makkelijk geld verdienen op 5 gegarandeerde manieren. Die artikelen zullen je nog een beter beeld geven van de opties.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je kan dit links onderin doen op elke pagina. We houden je met de nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe manieren om geld te maken en informatieve artikelen zoals dit artikel.

Ga ervoor

Ik kan begrijpen dat het allemaal een beetje overweldigend is, maar ik raad je aan gewoon van start te gaan. Kies een manier en doe je best!