Geld verdienen met startpagina

Een startpagina, iedereen die surft op internet is wel eens terechtgekomen op zo'n pagina. Wist je dat geld verdienen met een startpagina mogelijk is? Waarschijnlijk niet hè? In dit artikel ga ik je vertellen hoe het kan en hoe je kan beginnen met geld verdienen.

"Een startpagina maken is absoluut niet moeilijk"

Voor de mensen die het niet weten: wat is een startpagina?

Een startpagina is een pagina waarop bijna alleen links geplaatst worden. Elke startpagina gaat over een specifiek onderwerp. De links die op die startpagina geplaatst zijn, zijn relevant aan dat specifieke onderwerp. Een startpagina over bijvoorbeeld geld verdienen zou een link kunnen bevatten naar deze site; Verdienjegek.nl. Een startpagina is dus eigenlijk een overzicht/startpunt als je informatie wil over een bepaald onderwerp. Hoe je hier geld mee kan verdienen? Dat ga ik je nu uitleggen.

Wat je in dit artikel gaat lezen:Hoe je geld kan verdienen met een startpagina

In principe kan je op twee manieren geld verdienen met een startpagina. Allereerst bestaan er startpagina's waar je sowieso geld kan verdienen met het plaatsen van links. Je krijgt bijvoorbeeld €0,01 per geplaatste link. Dit klinkt weinig en het is eigenlijk ook wel weinig, maar als je veel links plaatst moet het mogelijk zijn om binnen een paar dagen €25 te verdienen. Deze manier van geld verdienen met startpagina's vind ik zelf de minst goede manier.

Er zijn manieren waarmee je veel meer kan verdienen aan je startpagina, het is alleen wel wat lastiger om voor elkaar te krijgen. Het komt eigenlijk neer op het volgende: je maakt een startpagina en je begint met het plaatsen van relevante links. Vervolgens probeer je hoog te komen in zoekmachines zoals Google zodat je dagelijks bezoekers krijgt.

Als je na een tijdje elke dag aardig wat bezoekers weet te trekken, wordt het interessant voor bedrijven om te adverteren. Je kan dan dus links verkopen! Stel dat je €25 per link vraagt en je verkoopt elke week een linkje, dan verdien je dus al €100 per maand.  Hiervoor geldt altijd: hoe meer bezoekers jij elke dag hebt, hoe meer geld je kan vragen per link.

Waar je makkelijk en snel een startpagina kan beginnen

Een startpagina maken is absoluut niet moeilijk en ik weet 100% zeker dat iedereen het kan. Het is namelijk een kwestie van een account aanmaken en een startpagina aanmaken die beschikbaar is (de naam moet vrij zijn).

Er zijn honderden websites waar je gratis een startpagina kan aanmaken. Het is belangrijk dat je een goede site kiest die door zowel bezoekers als door zoekmachines (voornamelijk Google) gewaardeerd wordt.  Het moet daarnaast wel haalbaar blijven, de startpagina’s die heel veel waarde en autoriteit hebben zijn streng met betrekking tot het aanvragen en beheren van zo’n pagina.

Als je graag een startpagina wil beginnen raad ik je aan eens een kijkje te nemen op Startkabel.nl of Startze.nl. Deze twee websites zijn aardig groot, hebben veel bezoekers en je kan er makkelijk een startpagina beginnen.

Let op dat als je een startpagina bij Startze begint dat je binnen 14 dagen 50 links geplaatst moet hebben. Doe je dit niet, dan wordt je startpagina verwijderd en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bij Startkabel geldt er wel een minimum aantal links, maar zover ik weet is er geen “deadline” aan gekoppeld.

Een ander belangrijk punt is dat je op Startkabel commerciële links mag plaatsen, als de verhouding tussen betaalde links en niet betaalde links één op de vier is. Bij Startze mag je zoveel commerciële links plaatsen als je zelf wil. Als je echt geld wil verdienen is het waarschijnlijk verstandiger om een startpagina te beginnen op Startze omdat je onbeperkt advertenties mag verkopen.

De keerzijde is wel dat ik vaak gezien heb dat startkabel startpagina’s meer gewaardeerd worden door Google. Ik denk dat je met een startkabel pagina sneller hoger in Google komt waardoor je meer bezoekers hebt. De keus is aan jou.

Wat je moet doen als je een startpagina hebt

Als je een keus hebt gemaakt bij welke site je een startpagina gaat beginnen, wordt het tijd om links te plaatsen. In het begin is het raadzaam om snel informatieve links te plaatsen zodat je startpagina wat vulling krijgt.

Een manier om dit te doen is door gewoon even te Googlen op het onderwerp van jouw startpagina en de beste sites uit te kiezen (die bijvoorbeeld de meeste of beste informatie over het onderwerp bieden). Vervolgens plaats je een linkje naar deze sites.

Het is ook niet geheel onbelangrijk dat je er voor zorgt dat andere startpagina’s of websites links naar jouw pagina plaatsen. Hier zijn twee redenen voor: het zorgt voor bezoekers en het kan je positie in Google verbeteren waardoor je indirect ook meer bezoekers krijgt. Zoals je weet zorgen bezoekers voor inkomsten.

Als je hiermee verder gaat zul je na een tijdje een mooie startpagina krijgen waar je betaalde links op kan gaan verkopen om voor meer inkomsten te zorgen. Je kan daarnaast affiliate links op je startpagina plaatsen om nog meer geld te verdienen. Klik hier om meer te lezen over affiliate marketing.

Op deze manier kan je dus geld verdienen met startpagina’s. Snap je iets niet of wil je iets vragen? Neem dan contact met ons op via de link “contact opnemen” helemaal onderaan de pagina.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met startpagina" wordt gewaardeerd met een 6.7 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 17 stemmen

Startpagina aangemaakt?

Heb jij al een startpagina aangemaakt? Het is in een paar minuten gedaan. Daarna kan je meteen beginnen met links plaatsen en dus geld verdienen!