Geld verdienen met dropshipping

Dropshipping, een bekend begrip in de internet wereld. Het houdt in dat je een webwinkel hebt, maar producten pas inkoopt als je iets verkocht hebt. Je houdt zelf geen voorraad. Lees hier hoe geld verdienen met dropshipping werkt, waar je op moet letten en hoe je goede dropshippers vindt.

"Geld verdienen met dropshipping is een stuk makkelijker"

Dropshipping: een stuk makkelijker geld verdienen?

Ik verklapte het in de inleiding al een beetje, maar ik zal nog wat duidelijker omschrijven waarom dropshipping een stuk makkelijker is. Bij dropshipping heb jij zelf geen voorraad die je moet beheren, je hoeft geen inkoopbeleid te voeren en je hebt nagenoeg geen risico omdat je geen producten van te voren inkoopt.

Wat ik je wil uitleggen (klik om naar het gedeelte te springen):Hoe werkt dropshipping precies?

Dropshipping staat ook wel bekend als doorverkoop of direct shipment. Hoe werkt het? Heel simpel. Stel jij hebt een webwinkel en je verkoopt schoenen. Op een middag ontvang je een order van een klant, namelijk twee paar schoenen. Je stuurt de order direct door naar je "dropshipper" en die verstuurt de producten zo snel mogelijk naar de klant (die de order plaatste). De dropshipper stuurt jou een factuur en jij factureert naar je klant. Simpel he?
Je runt eigenlijk een webshop, maar alle vervelende klusjes hoef jij niet te doen.

De voordelen op een rijtje

Dropshipping kent vele voordelen. Ik noemde er al een paar, maar ik zet ze toch nog even op een rijtje.

Geen verzendingen

Als je een normale webwinkel runt, met eigen voorraad en inkoop moet je ook de verzendingen regelen (mits je deze taak niet uitbesteed hebt). Ik kan je garanderen dat dat een aardige klus is als je een goedlopende webwinkel bezit. Alles inpakken/verpakken en zelfs naar het postkantoor brengen, want brengen bespaart kosten en dat is niet geheel onbelangrijk.

Geen eigen voorraad

Een erg groot voordeel als je het mij vraagt. De voorraad bijhouden is één, maar de investeringen die gepaard gaan met eigen inkoop en voorraad zijn niet mis en dan spreek ik niet over een paar honderdtjes. Daarnaast neemt voorraad veel ruimte in en waar was je van plan dat allemaal te stallen? Juist, je hebt ook ruimte nodig. Kortom, een webwinkel op dropship basis is net even wat makkelijker op te zetten en te runnen.

Pas het product betalen als je zeker weet dat je het verkocht hebt

Dit is waarschijnlijk het grootste voordeel, althans dat vind ik. Helemaal als beginnend ondernemer is het fijn als je zeker bent dat je winst maakt op een order. Webwinkels met eigen voorraad vereisen een flinke investering en niet elke beginnende ondernemer beschikt over genoeg kapitaal.

Hoe vind je een goede dropshipper?

Nu je weet dat dropshipping vele voordelen heeft, wordt het tijd dat ik je uitleg hoe je dan een een goede dropshipper kan komen. Dit is misschien nog wel één van de lastigste dingen. Het ligt een beetje aan het soort producten dat je gaat verkopen, maar de beste tip die ik je mee kan geven is Googlen. Zoek op het product + dropshipper of dropshipping. Meestal vind je dan wel een aantal kandidaten.

Mocht je helemaal niks kunnen vinden, kan je overwegen om een dropshipperlijst aan te schaffen. Er zijn meerdere websites die voor enkele tientjes een lijst met honderden dropshippers aanbieden.

Starten als dropshipper, dé cursus voor beginners

Wil jij graag geld gaan verdienen op internet via dropshipment, maar heb je geen idee hoe je hiermee moet beginnen? Geen nood.

Er is een hele handige cursus die jou stap voor stap uitlegt hoe je een dropship webwinkel op moet zetten, hoe je een goede markt uitkiest waar je een groot marktaandeel kan bemachtigen en hoe je jouw shop hoog in zoekmachines als Google kan krijgen. Alle problemen waar je mogelijk tegen aan kan lopen worden op een simpele manier uitgelegd zodat iedere leek het kan begrijpen.

De cursus heet “starten als dropshipper” en is geschreven door Remco van de Berg. Remco heeft zelf meerdere dropship webwinkels en heeft veel ervaring in het opzetten van webwinkels op dropshipment basis. Het mooie van deze cursus is dat de aanschafprijs zeer laag is. De meeste e-books zijn te verkrijgen voor €40-€50, maar de cursus “starten als dropshipper” is voor een extreem lage prijs van €19,97 te koop.

Wat ons betreft zeker een aanrader voor iedereen die een online business wil opstarten! Het mooie is ook nog eens dat je voor de prijs van €19,97 een compelete handleiding krijgt en een lijst met goede dropshippers in Nederland. Je slaat dus twee vliegen in één klap!

Als jij vandaag deze cursus aanschaft en gebruik maakt van de kortingscode VERDIENJGEK krijg je 12,5% korting!

Starten als dropshipper kopen

Hoe begin je een webshop?

Als je een dropshipper gevonden hebt ben je nog niet klaar. Je moet namelijk wel een webshop hebben waar je de producten kan verkopen. Op Verdienjegek.nl staat gelukkig precies uitgelegd hoe je een webwinkel begint. Klik hier om dat artikel te lezen.

Tips

-Begin niet zomaar een webwinkel, onderzoek eerst de markt waar je in wil opereren en analyseer je concurrenten

-Een webshop kost veel tijd, weet waar je aan begint. Als je er aan begint, ga er dan ook 100% voor.

-Werk als het even kan met Nederlandse dropshippers.

Wil jij liever een makkelijkere manier uitproberen dan geld verdienen met dropshipping? Bekijk andere methodes op deze pagina. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via de link onderaan de pagina.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met dropshipping" wordt gewaardeerd met een 6.8 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 31 stemmen

Klaar om te beginnen met dropshipping?

Het beginnen van een webwinkel is een hele onderneming, maar als je het goed doet word je goed beloond. Goedlopende webwinkels kunnen veel geld opleveren.