Cashback korting

Houd jij van dingen kopen en wil je hiermee graag geld besparen, eigenlijk zelfs geld verdienen? Dan is Cashback korting is dé methode voor jou. Ik leg uit wat cashback shoppen is, waarom je hiermee geld kan verdienen en waar je het best kan beginnen.

Jij kan geld terug krijgen bij elke online aankoop

Wat is cashback korting?

Cashback betekent letterlijk “geld terug” zoals je waarschijnlijk wel verwacht had. Wat houdt dit nou precies in? Als jij iets op het internet gaat kopen zoek je waarschijnlijk wel even naar de beste prijs voordat je iets gaat bestellen. Tenminste, dat neem ik aan aangezien het vaak aardig wat geld kan schelen.

Bij cashback shoppen bestel je producten via een tussenpersoon (een website) die jou in ruil daarvoor extra korting geeft of eigenlijk beter gezegd geld teruggeeft. Ik ga je later in dit artikel precies vertellen bij welke sites je het best cashback korting kunt krijgen. Direct beginnen met geld verdienen via cashback korting? Bekijk dan direct de beste cashback websites en meld je geheel gratis aan. Je krijgt een leuke aanmeldbonus voor de moeite!

Wat ik je ga uitleggen (klik op een onderwerp om erheen te gaan):


Waarom je moet beginnen met cashback shoppen

Cashback shoppen is jammer genoeg nog niet heel erg bekend. De meeste mensen gebruiken prijsvergelijkingsites als Beslist en Kelkoo om de beste prijs te vinden voordat ze een product online bestellen.

Erg slim natuurlijk, meestal bespaar je zo een aantal euro’s en soms tientallen euro’s (bij een duur product). De mensen die prijzen goed vergelijken zijn al goed bezig, maar vergeten één belangrijk ding. Door gebruik te maken van een aantal goede en gratis websites kan jij geld terug krijgen bij elke aankoop die je via die website doet.

Als je deze twee stappen combineert (prijsvergelijking en cashback shoppen), profiteer jij van aantrekkelijke kortingen.

Weet jij al hoe cashback werkt? Bekijk dan direct de beste cashback websites van Nederland.

Hoe dit concept werkt en waarom je geld terug krijgt

Voordat ik je de beste websites ga verklappen om hoge kortingen te krijgen, wil ik je eerst uitleggen hoe cashback werkt en vooral waarom je geld terug krijgt. Veel mensen vragen zich dit af en ik zal dat daarom even duidelijk maken.

Cashback werkt heel erg eenvoudig. Je meldt je aan op een cashback website (die ik je zo meteen geef) door een account aan te maken. Een cashback website heeft connecties met veel bekende Nederlandse webshops. Laat ik het anders verwoorden: er zijn veel webshops aangesloten bij zo’n cashback site.

Als jij van plan bent een aankoop te doen op het internet, log je in op de cashback website en zoek je naar de webshop waarbij je een aankoop wil doen om te zien of de webshop samenwerkt met de cashback website. Als dit het geval is, staat er hoeveel geld je terug krijgt als je een aankoop doet bij deze webwinkel en je ziet waarschijnlijk een knop met een tekst zoals: “naar deze webshop” of “een aankoop doen bij deze shop”.

Als jij op die knop klikt, registreert de cashback website dat jij op de link geklikt hebt en zo kunnen ze kijken of je uiteindelijk ook een aankoop doet of niet. Als je iets koopt, krijg je het van te voren aangeven geld (meestal aangegeven in procenten van het aankoopbedrag) terug in je account op de cashback website. Als het bedrag in jouw account hoger is dan de uitbetalingsgrens, kan je een uitbetaling aanvragen en krijg je het geld gestort op je bankrekening!

Om nog een belangrijke vraag te beantwoorden: waarom krijg je nou geld terug? Heel simpel. De cashback website krijgt een commissie voor elke aankoop die jij via hun doet bij één van de aangesloten webwinkels. Van die commissie kunnen ze jou geld terug geven als “bedankje”.

De beste cashback sites met de hoogste kortingen

Er zijn in Nederland een aantal goede cashback websites. Ik raad jou als eerst Euroclix aan. Euroclix is niet alleen een cashback site, maar ook een spaarprogramma waar je op allerlei andere manieren geld kan verdienen. Euroclix is internationaal actief en heeft erg veel mogelijkheden als het om cashback gaat (er zijn veel webshops aangesloten).

Als jij vandaag een account aanmaakt, krijg je een eenmalige aanmeldbonus van €1,95. Aanmelden is compleet gratis, betrouwbaar en heel erg simpel. Klik op de onderstaande knop om je direct aan te melden.

Aanmelden bij Euroclix

Een andere hele goede cashback website is Spaaractief. Je kan daar op allerlei manieren geld verdienen, waaronder met het krijgen van cashback korting. Als jij je nu aanmeldt via de knop hieronder, krijg je vandaag nog een gratis bonus van €0,50. Aanmelden is gratis en kost slechts enkele minuten.

Aanmelden bij Spaaractief

Wil jij lid worden van nog meer cashback websites? Bekijk dan ook ons overzicht van spaarprogramma's. Bij hoe meer websites jij lid wordt, hoe meer jij kan verdienen met cashback korting.

Handige tips om nog meer geld te verdienen

Wil jij naast cashback korting nog meer geld verdienen? Houd Verdienjegek.nl dan in de gaten. Wekelijks worden hier nieuwe methodes geplaatst om online of offline geld te verdienen. Je kan je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Inschrijven kan je op elke pagina aan de linkerkant doen. Bekijk ook nog even de top 10 methodes op de homepagina van Verdienjegek.nl en lees eens het artikel over snel geld verdienen tips.

Ga jij beginnen met cashback?

Ben jij van plan om te gaan profiteren van cashback korting? Wij raden je aan hiermee te beginnen. Het is makkelijk en je bespaart snel al tientallen euro's per maand. Als je nog vragen hebt over cashback korting, of een andere vraag hebt, kan je contact met ons opnemen.