Geld verdienen met sporten

Tegenwoordig is sporten niet alleen meer goed voor je gezondheid, het kan ook voordelig zijn voor je portemonnee. Je kan namelijk geld verdienen met sporten dankzij de app “Pact”. In dit artikel vertel ik alles over de werking hiervan en hoe jij er zelf mee kan beginnen!

"Sporten wordt nu nog leuker"

Hoe kan je door te sporten geld krijgen?

Ik weet het, het klinkt nogal vreemd maar het kan echt. Ik zal je uitleggen hoe het werkt. De app “Pact” (voorheen Gympact) is een soort motivatie app voor sport. Als je Pact op je telefoon zet kan je geld verdienen door te gaan sporten en geld kwijtraken als je niet gaat.

Het kan je dus niet alleen geld opleveren, je bent nog meer gemotiveerd om daadwerkelijk naar de sportschool te gaan, omdat je anders dus geld verliest!

De slogan van het bedrijf is ook letterlijk: “verdien geld door gezond te leven, betaald door de leden die dat niet doen”. Pact is recentelijk geheel vernieuwd en richt zich nu ook op gezond eten. Het blijft dus niet alleen bij sporten, je kan nu ook geld verdienen door gezond te eten. 

Hoe werkt dit dan precies?

Heel simpel. Als je een account hebt aangemaakt, kan je doelen instellen. Bijvoorbeeld: ik ga 3 keer per week naar de sportschool, ik ga elke dag 200 gram groente eten of ik wil elke week in totaal 10 kilometer hardlopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vervolgens geef je aan hoeveel geld jij kwijtraakt als je deze doelstelling niet haalt. Je kan een bedrag tussen de $5 en de $50 kiezen.

Nu zul jij misschien denken: “lekker makkelijk, ik doe alsof ik naar de sportschool ga of ik zeg dat ik 200 gram groente eet maar ik doe het toch niet”. Als jij dat denkt, kom je toch echt bedrogen uit. De app controleert bijvoorbeeld via GPS of je ook daadwerkelijk in een sportschool bent of niet. Je moet zelfs minstens 30 minuten in de sportschool zijn voordat het daadwerkelijk meetelt!

Vals spelen kan dus (bijna) niet. Ik zeg "bijna niet" omdat je natuurlijk 30 minuten bij de receptie van je sportschool kan gaan zitten, maar ja wie doet dat nou? Het loont niet. Je kan dan net zo goed 30 minuten gaan sporten toch?

Wat betreft het gezond eten is er ook een mechanisme om vals spelen tegen te gaan. Je moet foto’s uploaden van je bord met bijvoorbeeld groenten en de app controleert of die foto wel echt met jouw smartphone gemaakt is. Slim hè?

Hoe kan ik hiermee beginnen?

Je kan als je wil binnen enkele minuten al van start gaan. Je hoeft alleen de app te downloaden en een account aan te maken! Je kan “Pact” helemaal gratis downloaden. Klik hier om dat nu te doen.

Heb jij een telefoon met Android? Klik dan hier.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met sporten" wordt gewaardeerd met een 6.1 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 59 stemmen

Gemotiveerd om te gaan sporten?

Ik hoop dat je nu wel naar de sportschool gaat nu je weet dat je er geld mee kan verdienen. Je slaat twee vliegen in één klap. Je blijft gezond en je kan geld verdienen!