Geld verdienen met reviews

Geld verdienen met het schrijven van reviews is in principe voor iedereen een mogelijkheid. De meeste mensen weten niet eens dat het kan, laat staan dat waar ze hiermee kunnen beginnen. In dit artikel leg ik verschillende mogelijkheden uit en geef ik handige tips.

"Beoordeel tegen betaling"

Voor de mensen die het niet weten: wat zijn reviews?

Review is het Engelse woord voor recensie/beoordeling. Reviews zijn van essentieel belang voor bijvoorbeeld consumenten. Tenminste, ik vind het altijd zeer belangrijk als ik iets ga kopen op het internet. Je kijkt toch altijd even wat andere mensen van het product vinden. Als je dan tot de conclusie komt dat 90% het product waardeloos vindt, koop je het meestal niet.

Webshops hechten daarom ook waarde aan reviews omdat het kopers helpt tot een beter keus te komen. Mede om deze reden, kan jij geld verdienen met reviews schrijven.

Wat ik je in dit artikel zal uitleggen:Twee opties die je hebt om reviews te schrijven voor geld

Jij hebt de keus uit twee manieren om geld te verdienen met het schrijven van reviews. Eigenlijk is er een directe methode en een indirecte methode.

De directe methode

Wat bedoel ik met een “directe methode”? Ik bedoel daarmee dat je echt geld ontvangt voor het schrijven van reviews, dus direct. Ciao shopping biedt hier een mogelijkheid voor. Ciao shopping is een soort online community met als doel producten van betrouwbare reviews en beoordelingen te voorzien. Ze willen jou daarom graag geld betalen voor goede betrouwbare reviews.

Het werkt allemaal erg eenvoudig. Je maakt een account aan op Ciao en begint met het schrijven van reviews. Het is erg belangrijk dat jouw reviews van hoge kwaliteit zijn omdat je dan pas geld kan verdienen. Leden verdienen namelijk geld aan hun reviews als de reviews door andere leden als behulpzaam, zeer behulpzaam of uitzonderlijk worden beoordeeld.

Je kan zelf ook wel bedenken dat anderen jouw revies niet als zodanig zullen markeren als de kwaliteit laag is. Zorg er dus voor dat je echt iets toevoegt!

De indirecte methode

De indirecte methode is minstens zo interessant als de directe methode, misschien zelfs wat interessanter (qua verdiensten dan). Je kan namelijk ook geld verdienen met reviews op andere manieren. Hoe? Denk bijvoorbeeld aan bloggen of het schrijven van artikelen voor geld. Bij beide methodes kan je geld verdienen door teksten te schrijven. Als jouw teksten populair zijn, kan je maandelijks een leuk bedrag met advertenties verdienen.

Ik raad je eerder aan hiermee aan de slag te gaan, simpelweg omdat je bij Ciao niet echt veel kunt verdienen met het maken van de reviews. Bij de andere methodes die ik net noemde kan je eigenlijk zoveel verdienen als je wil, mits je maar populaire en kwalitatief goede teksten publiceert.

Of het veel oplevert

Zoals ik net al vertelde kan je bij Ciao niet echt veel verdienen. Daarnaast is het zo dat het schrijven van kwalitatieve reviews best bewerkelijk is. Het moet namelijk wel ergens over gaan, je kan niet zomaar wat opschrijven.

Als je de indirecte methode toepast die ik hiervoor beschreven heb kan je al wat meer verdienen, denk aan een paar honderd euro per maand (na een tijdje, niet in het begin).

Waar je wat mij betreft beter mee kan beginnen

Om eerlijk te zijn vind ik geld verdienen met reviews niet de beste manier om wat bij te verdienen. Er zijn veel betere manieren om een bijverdienste op te bouwen. Ik verwijs je daarom graag door naar de homepagina, waar je een top 10 van methodes om geld verdienen vindt, samengesteld door onze bezoekers op basis van ratings. Lees voor interessante artikelen ook de blog van Verdienjegek.nl.

Neem ook eens een kijkje op de pagina over het invullen van enquetes voor geld.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met reviews" wordt gewaardeerd met een 6.6 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 45 stemmen

Klaar om te beginnen met reviews schrijven?

Heb jij besloten om geld te gaan verdienen met het schrijven van reviews of ga je toch liever aan de slag met andere methodes? Als ik jou was zou ik nog even verder kijken op deze site. Je vindt hier maar liefst 46 gratis methodes om geld te verdienen!