Geld voor je oude mobiel

Iedereen heeft oude mobieltjes waar ze nooit naar omkijken. De motivatie om je oude mobiel op marktplaats te zetten ontbreekt, en ik snap dat volkomen. Meestal levert het niks op. Wat als jij je oude mobiel met één druk op de knop kan verkopen en direct geld krijgt?

"Laat je oude mobiel niet verstoffen, cash je geld"

Je oude telefoon inruilen is ontzettend makkelijk

Zoals ik al zei is het verkopen van een telefoon op marktplaats meestal zo’n gedoe dat het grootste gedeelte van de mensen niet eens de moeite neemt om er aan te beginnen.

Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal grote recycling bedrijven actief die jouw oude telefoon graag overnemen en vaak voor een zeer goede prijs. Je kan namelijk tot wel €300 voor je oude mobiel krijgen! Ik zal je in vier simpele stappen helpen je telefoon te verkopen.

Je telefoon inruilen in vier simpele stappen

Het inleveren van je telefoon is heel erg simpel. Je kan je telefoon vandaag nog inruilen door vier super makkelijke stappen te volgen.

Stap 1: Een goed bedrijf selecteren

Het is erg belangrijk dat je jouw apparaat verkoopt aan een goed bedrijf zodat je zoveel mogelijk geld krijgt. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, heb ik een overzichtje gemaakt van de meest bekende en beste bedrijven die geld betalen voor je oude mobiel. Als ik jou was zou ik voor Zonzoo gaan.

Betrouwbare bedrijven om je telefoon te verkopen
Info
Waardering Service Verzendkosten? Bedrag Mobiel inleveren?
Zonzoo Goed Nee Hoogst Nu inleveren?


Stap 2: Je telefoon op de verkoop website zoeken

Als je uit het overzicht hierboven een keus hebt gemaakt is het tijd voor stap 2. Vul het merk en typenummer in het zoekveld op de verkoop website in en klik op “zoeken”. Vervolgens klik je jouw mobiele telefoon aan (die jij in je bezit hebt) en kom je op de verkooppagina terecht.

Stap 3: De verkoop

Als je eenmaal op de verkooppagina gekomen bent, hoef je alleen nog op “verkoop mijn toestel” of op “ga verder” te klikken om het proces in gang te zetten.

Stap 4: Gegevens invullen en telefoon opsturen

De laatste stap in het verkoopproces is je gegevens invullen en je telefoon opsturen naar het desbetreffende bedrijf. Volg nauwkeurig de instructies die het bedrijf je geeft om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen! Elk bedrijf hanteert namelijk weer andere procedures.

Waarom zijn bedrijven zo geïnteresseerd in je oude telefoon?

Mobiele telefoons zitten vol met waardevolle materialen, van displays tot het geheugen, het is aardig wat geld waard. Mobieltjes zijn erg geschikt om te recyclen en daarom zijn er bedrijven die graag geld betalen voor jouw oude telefoon.

Naast het recyclen van je telefoon, worden onze oude telefoons ook nog wel eens verkocht in landen in Afrika of bijvoorbeeld in Oost-Europese landen. Door je telefoon in te leveren steun je dus ook een klein beetje het goede doel. Mensen met wat minder geld in minder ontwikkelde landen kunnen op deze manier ook nog plezier hebben van een goede mobiele telefoon.

Wat als je een kapotte telefoon hebt?

Zelfs je kapotte (defecte) telefoon kan je via de genoemde sites in het overzicht nog verkopen. De bedrijven stellen echter wel wat eisen, wat ook logisch is. Als het scherm gebroken is, willen ze de telefoon bijvoorbeeld niet meer overnemen. Kijk dus even op de sites van de bedrijven zelf voor meer informatie over het verkopen van een kapotte telefoon.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld voor je oude mobiel" wordt gewaardeerd met een 7.1 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 76 stemmen

Mobieltjes over?

Heb je nog wat oude mobieltjes over? Na dit artikel weet jij precies wat je te doen staat. Kijk wat ze waard zijn, stuur ze op en geniet van je geld. Dit is een zeer makkelijke manier om snel wat geld te verdienen. Het kost bijna geen moeite en het levert een leuk bedrag op.