Geld verdienen met oppassen

Oppassen wordt veel gedaan door jongeren die een extra zakcentje kunnen gebruiken. Het probleem is vaak dat het vinden van een oppas baantje niet zo makkelijk is. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen. Je kan simpel een oppasbaantje vinden op internet!

"Vind simpel een oppasbaantje op internet"

Waar kan je een oppasbaantje vinden?

Er is sinds kort een goede site waar jij je als oppasser in kan schrijven, het gaat om Oppassers.nl. Deze website brengt gezinnen die een oppasser zoeken en mensen die een oppasbaantje zoeken, samen. Het is eigenlijk een soort marktplaats voor oppassers.

Jij kan een account aanmaken als “oppasser” en een profiel aanmaken. Ouders kunnen ook een account aanmaken. Als oppasser kan je een gratis account aanmaken, ouders moeten betalen voor een account.

Als jij een account hebt aangemaakt kan je contact leggen met ouders voor oppaswerk, of ouders kunnen met jou contact opnemen om je een oppasbaantje aan te bieden. Het werkt allemaal erg simpel.

Hoe zit het met de gegevens die je in moet vullen?

Als oppasser moet je een profiel maken waarin je bepaalde gegevens moet invullen, zoals bijvoorbeeld je telefoonnummer en adres etc. Ik kan me voorstellen dat je dat niet zo maar overal achter wil laten, en terecht ook. Bij oppassers.nl hebben ze daar iets op gevonden. Je telefoonnummer en adres zijn alleen zichtbaar voor ouders die betalen voor hun account.

Misschien denk jij nu: “ja, maar dan zijn ze dus alsnog zichtbaar”. Dat klopt. Maar ik denk dat de ouders die bereid zijn te betalen voor een account bij Oppassers.nl, zeker zorgvuldig met jouw gegevens om zullen gaan! Ik zou me daar dus geen zorgen over maken.

Hoeveel geld kan je verdienen met oppassen?

Je uurloon is eigenlijk afhankelijk van je leeftijd. Een 20 jarige oppasser zal een hoger uurloon krijgen dan een 15 jarige oppasser. Daarnaast kan je altijd onderhandelen over het uurloon met de ouders die je een oppasbaantje aanbieden. Het is niet zo dat er vaste schalen of bedragen zijn.

Andere geld verdien methodes

Naast geld verdienen met oppassen, kan jij op een heleboel andere manieren geld verdienen. Ik verwijs je graag door naar de homepagina van Verdienjegek.nl waar je een top 10 vindt met de beste methodes om geld te verdienen.

Een extra tip die ik je wil geven is dat je het best kan beginnen door geld te gaan verdienen met spaarprogramma’s. Je vindt de beste sites in ons overzicht van alle goede gratis spaarprogramma’s.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met oppassen" wordt gewaardeerd met een 6.6 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 14 stemmen

Ga jij oppassen voor geld?

In dit artikel heb je gelezen hoe je simpel aan een oppasbaantje kan komen via het internet. Ga je beginnen met oppassen of ga je liever op een andere manier geld verdienen? Kijk ook eens op de thuiswerk pagina.