Loten kopen

Loten kopen is voor velen een manier om hun geluk te beproeven. Toch is er een manier om je kans op een geldprijs te maximaliseren. Geluk is natuurlijk mooi meegenomen, maar waarom geluk niet een handje helpen? Met loten kopen bij de loterij kun je naast grote geldprijzen ook reizen winnen of kortingen krijgen van aanbieder als jij je als lid kunt tonen. Een abbonnement op een loterij is dan niet zo'n slecht idee. 

"Loten kopen bij de staatsloterij is niet alleen puur geluk"

De Staatsloterij

De Staatsloterij is een van de meest bekende loterijen in Nederland. Wanneer je automatisch meespeelt bij de Staatsloterij ontvang je 1 gratis lot ter waarde van 15 euro of 17,50 euro indien je kiest voor de XL variant. Meld je aan via Verdienjegek bij de Staatsloterij en speel automatisch mee met een gratis lot!

Aanmelden bij Staatsloterij

Waarom zijn er loterijen?

Loterijen zijn een eeuwenoud verschijnsel. In de meeste Europese landen en in de VS zijn loterijen sinds enkele decennia met een opmars begonnen. Een factor voor de snelle groei van de loterijmarkt is de erosie aan morele taboe op gokken zoals dat gold tot eind twintigste eeuw in Europa. Er is dus een toenemende wederzijdse acceptatie van deelname aan kansspelen. Een groot deel van de mensen die een lot kopen zitten in de bijstand of hebben gewoon een lager inkomen dan het gemiddelde inkomen. 

Hier volgt een korte vergelijking van de winkansen op de hoofdprijs bij de meest bekende loterijen in Nederland. Natuurlijk geldt de vuistregel; hoe groter de prijs, hoe kleiner de winkans.

De Euro Jackpot heeft een winkans van 1 op 59 miljoen, terwijl je bij de EuroMillions een kans van 1 op 116 miljoen hebt voor de hoofdprijs. De Postcode Loterij heeft een winkans van 1 op 100 miljoen en de Lotto heeft een winkans van 1 op 50 miljoen. De beste winkans is voor de Staatsloterij, want deze heeft een winkans van 1 op 20 miljoen voor de hoofdprijs. Dit komt ook omdar de loten bij de Staatsloterij duurder zijn in vergelijking met andere loterijen. De Staatloterij keert dan ook kleindere bedragen voor loten met alleen een goed eindnummer. Daar staat weer tegenover dat de Staatsloterij een hoger uitkeringspercentage heeft dan die van andere loterijen. Typische goede doelen loterijen hebben gemiddelde uitkeringspercentage van 35 procent, terwijl de Staatsloterij een uitkeringspercentage van 65 procent heeft. Dit betekent dus dat in alle opzichten de winkansen bij de Staatsloterij het beste zijn. Een staatslot met Jackpot kost dan wel 15 euro. 

Natuurlijk betekent het niet dat Staatsloterij de beste winkansen heeft ook betekent dat je daardoor makkelijker zou winnen. De winkansen blijven bij elke loterij heel klein. Wil je de hoofdprijs winnen? Dan zul je toch met een lotto systeem moeten spelen zodat je net meer geluk hebt om die prijs in de wachte te slepen. 

Goede loterijen
Info
  Waardering Kleinste Lot Online platform Beginnen?
Staatsloterij €3,00 Ja Site bezoeken

Lotto Systems

Lotto Systems of ook wel Loterij systemen is een algemene naam voor een dienst die op basis van een systematische manier van aanpak volgens wiskundige formules een kansberekening maakt voor mogelijk winnende nummers en dit kan aangeven voor de meeste loterijen in de wereld. Door gebruik te maken van een beproef loterij systeem van een erkende professionele speler met affiniteit in wiskunde wordt de kans veel waarschijnlijker dat je kans maakt op die prijs, dan dat je zonder systeem zou spelen. De winkansen van loterijen zijn meestal minimaal en het is echt een vorm van puur gokken. Maar dankzij goede systemen zou je de kansen kunnen maximaliseren. 

Aangezien er veel systemen zijn hebben wij onderzoek gedaan om de beste loterij systemen te vinden. De Amerikaanse systemen zijn nogal stroperig van aard en het is ook wel even wennen in termen van prestatie. De meest nuchtere en beste systeem voor lotto spelers is de Winslips Lotto Systeem van Stefan van de Velde. Het systeem is transparant, eerlijk en heeft veel wiskundige formules waarmee het systeem draait. 

Een ander systeem is de Silver Lotto System. Dit is een van de meest bekende en populairste programma's in de VS. Dit systeem werkt voor elke loterij in alle landen. De Silver Lotto systeem werkt alleen niet met 90 nummers. Het systeem werkt voor alle lotto's van 5 tot 7 balletjes tot 69 nummers. Het systeem is overigens ook makkelijk te gebruiken en op te zetten op basis van instructies die in de handleiding worden uitgelegd. 

Hoeveel geld je elke week moet besteden aan lotto kaartjes hangt af van je systeem. Met het Silver Lotto systeem kun je veel rendementen behalen met kleine bedragen van 10 euro per week. Wanneer je op zoek bent naar hoge winsten zul je meer in de wekelijkse of maandelijkse pot moeten gooien. 

Naast een systeem om je kansen te maximaliseren is er ook een software ontwikkeld voor het berekenen van loterij uitslagen zoals de Lottery Cash Software en de Loterry Crusher.

Ook is er de Formula 1 Lottery systeem. Dit systeem is gebaseerd op 27 jaar ervaring in de lotto brance en haalt de methodiek van Glenn Hooke. Het is zeer mooi opgezet en tevens makkelijk in het gebruik. Het systeem bevat vele positieve testimonials van verschillende gebruikers. 

Als laatst kunnen de we de ''Lotto Black Book'' aanprijzen. Het boek is geschreven door een wiskunde professor die voor een periode van 8 jaar de werking van loterijen bestuurde. Hij ontwikkelde ook een systeem op basis van algoritmes voor het bewerken van combinaties in nummers. 

 

Geef dit artikel een cijfer: "Loten kopen" wordt gewaardeerd met een 9.3 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 2 stemmen

Is loterij spelen iets voor jou?

Je kunt met loterijen ook goed geld verdienen. Wanneer je het slim aanpakt met Loterij Systemen kun je mooie winsten behalen. Kijk bij de Staatsloterij en koop een lot. 

Aanmelden