Cashback programma's

Cashback programma's zijn al een tijdje op de markt. Hoe  werkt deze methode? Ontvang je altijd geld terug op al je aankopen? Wij hebben deze methode onderzocht en brengen je nu de feiten.

"Met één klik geld terug op echt al jouw online aankopen"

Wat is precies de cashback methode en wat zijn Cashback programma's

 

TIP: Schrijf je in en ontvang Geld Verdienmethoden Ebook en lees waar jij de meeste cashback ontvangt wanneer je een aankoop doet. 

Aanmelden

Cashback betekent letter geld terug. De cashback methode wordt op online webwinkels toegepast en bij aankoop ontvang je een bepaald percentage terug in de vorm van cashback. Je hoeft hier zelf alleen maar bij een cashback programma zoals CashbackXL aan te sluiten en op elke aankoop wordt automatisch de cashback vergoeding toegepast. Nu meer over het programma CashbackXL en andere cashback programma's en later meer over de producten waarop je cashback ontvangt.

Cashback programma's

CashbackXL programma

CashbackXL is de grootste aanbieder dat geld teruggeeft op al jouw online aankopen. Aanmelden is eenvoudig en je wordt met een speciale link doorgestuurd naar jouw favoriete webwinkel en elke aankoop wordt netjes bijgehouden in het systeem van CashbackXL. Daarnaast ontvang je elke maand automatisch je cashback op je gekozen rekeningnummer. 

Waarop kan ik precies cashback ontvangen?

Je kunt het je zo gek niet bedenken of je ontvangt er al cashback over. Zo kun je in ieder geval geld terug ontvangen op de volgende categorieën:

  • Kleding
  • Boodschappen
  • Vakanties
  • Electronica
  • Verzekeringen
  • Reizen
  • En veel meer

 

Naast deze categorieën zijn er tal van bekende webwinkels die aangesloten zijn op het programma van CashbackXL. Denk aan een wehkamp, mediamarkt, expedia en zelfs de albert heijn. 

Starten met CashbackXL

Ik wil direct starten maar hoe gaat het precies in zijn werk?

Infographic Cashback

Download de infographic

Meld je hierboven gratis aan bij CashbackXL. Je kunt eenvoudig per facebook aanmelden of je vult ouderwets je NAW gegevens in. Vervolgens kun je direct starten met geld terug verdienen op al je aankopen. 

Op de website van CashbackXL klik je op jouw favoriete webwinkel en met een speciale en unieke link wordt alles bijgehouden. Elke aankoop wordt dus automatisch bijgehouden in het systeem van CashbackXL.

Moet ik een bepaald saldo hebben om mij uit te laten betalen?

Nee je ontvangt automatisch elke maand rond (de 25e) je cashback op je rekening. Het maakt dus niet uit hoeveel je verdient hebt en elk bedrag wordt dus overgemaakt.

Is er een aanmeldbonus?

Nee CashbackXL geeft geen aanmeldbonussen. De reden hiervoor is dat zij niet met een spaarsysteem werken en ook geen limieten hanteren om je laten uit te betalen. Je krijgt dus altijd betaald , elke maand. 

Waar zijn de andere cashback programma's?

De andere cashback programma's worden hier later toegevoegd. 

Geef dit artikel een cijfer: "Cashback programma's" wordt gewaardeerd met een 7.7 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 10 stemmen

Shop je veel online?

Wacht dan niet en meld je direct aan bij CashbackXL om direct op al jouw aankopen cashback te ontvangen. Ontvang altijd geld op al jouw online aankopen!

Aanmelden