Geld verdienen met bestanden uploaden

Iedereen met een computer beschikt over talloze bestanden. Vaak kijken we niet meer om naar deze bestanden, maar stel dat je geld kan verdienen aan die bestanden? Geld verdienen met bestanden uploaden is een niet heel bekende methode, maar het kan wel.

"Upload jouw bestanden, zorg voor downloads en verdien geld"

Upload jouw bestanden en verdien geld

Het klinkt misschien een beetje onwerkelijk dat je geld kan verdienen met het uploaden van documenten of bestanden, maar het concept is logisch en het werkt erg goed.  

Hoe werkt dit?

De website die dit allemaal mogelijk maakt heet Sharecash. In principe komt het op het volgende neer: jij uploadt bestanden naar Sharecash. Per bestand dat je uploadt krijg je een unieke download link die je overal op internet kan promoten. Wanneer mensen jouw bestand willen downloaden moeten ze een korte enquête invullen alvorens ze de file gratis kunnen downloaden. Hoe verdien je dan geld? Jij krijgt een vergoeding voor elk succesvol gedownload bestand. Daarnaast kan je ook geld verdienen door vrienden uit te nodigen voor Sharecash. Meld je direct aan bij Sharecash via de onderstaande knop. Aanmelden is makkelijk en 100% gratis.

Aanmelden bij Sharecash

De vergoedingen per gedownload bestand

Er is geen vaste vergoeding. De hoogte van het bedrag hangt af van een aantal factoren (o.a. uit welk land de downloader komt), maar over het algemeen is de vergoeding $1 per bestand dat gedownload wordt. Natuurlijk komt het ook voor dat de vergoeding hoger of lager ligt.

Zorgen dat jouw bestand veel gedownload wordt

Bestanden uploaden is niet genoeg. Om geld te verdienen zul je de download link actief moeten promoten. Er zijn genoeg mogelijkheden om dit te doen, denk bijvoorbeeld aan fora en websites of zet de download link als automatische "handtekening" in e-mailberichten. Sociale media zijn ook geschikt voor promotie. Je kan je vrienden op de hoogte stellen via Facebook of promotie maken via Twitter. Daarnaast zou je ook Youtube kunnen gebruiken voor promotie. Probeer op een creatieve manier te zorgen dat jouw bestanden vaak gedownload worden.

Uitbetalingen

De uitbetalingen gaan erg vlot bij Sharecash en je kan al een uitbetaling aanvragen als je $10 of meer in je account hebt staan. De betalingen worden gedaan via PayPal, Payza, Payoneer, Payquicker, bank overschrijving en cheques.

Vrienden uitnodigen

Naast geld verdienen met bestanden, kan je ook nog extra verdienen door vrienden uit te nodigen voor Sharecash. Jij verdient je leven lang een percentage van de verdiensten van de door jou aangebrachte leden. Dit percentage kan oplopen tot wel 12%!

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met bestanden uploaden" wordt gewaardeerd met een 5.6 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 19 stemmen

Ga jij jouw bestanden uploaden?

Deze manier van geld te verdienen is erg simpel en makkelijk toe te passen naast andere methodes. Om succesvol te worden is het belangrijk dat je waardevolle bestanden uploadt die anderen graag zouden willen downloaden.