Geld verdienen met adfly

Geld verdienen met Adfly is een leuke manier van geld verdienen. De meeste Nederlanders zijn er nog niet bekend mee. Het is tijd dat daar verandering in komt. Ik ga je namelijk uitleggen hoe je geld kan verdienen, zonder dat je iets hoeft te doen...

"Elke klik op een link is geld waard"

Adfly: geld verdienen voor elke klik op een link

Misschien heb je ooit van Adfly gehoord maar ik ga er vanuit dat je het nog niet kent. Adfly is een website waar je geld kan verdienen aan mensen die op jouw links klikken. Voor elke klik krijg je geld.

In dit artikel leg ik je uit:Wat Adfly is en hoe het werkt

Adfly is een URL verkorter. Nu denk je misschien, daar heb ik nog nooit van gehoord maar ik weet bijna wel zeker dat je ooit op zo'n link geklikt hebt.

Een URL verkorter is een website die een bestaande link naar een website veranderd in een (er raar uitziende) korte link. Een voorbeeld daarvan: http://adf.ly/IERWs (deze link verwijst naar Google, maar het gaat even om het idee).

Je kan op Adfly gewoon een URL invullen en op "shrink" klikken en je krijgt de ingekorte versie.

Waarom en hoe je geld kan verdienen met Adfly

Geld verdienen met Adfly is heel erg simpel, je moet alleen wel even een account aanmaken (dit duurt hoogstens twee minuten). Klik hier om een account aan te maken bij Adfly. Als je een account hebt aangemaakt is het allemaal erg makkelijk. Het werkt als volgt: jij verdient elke keer geld als een persoon op jouw "verkorte" link klikt. Je "shrinkt" dus een link, bijvoorbeeld naar een webshop of website en plaatst die link in een e-mail naar iemand die je kent (je raad diegene die website aan of iets dergelijks). Als die kennis van jou op die link klikt, verdien jij geld!

Let op: alleen links die je shrinkt als je ingelogd bent in je account leveren geld op!

Hoe kan het nou dat jij hier geld aan kan verdienen? Adfly plaatst advertenties aan de bovenkant van de pagina. Adverteerders betalen Adfly voor die advertenties. Doordat Adfly veel advertentie-inkomsten binnenkrijgt kunnen ze jou betalen voor elke klik op jouw link. Slim idee toch?

Een goed stappenplan om inkomsten te genereren

Leuk dat je geld kan verdienen met Adfly aan mensen die op je links klikken, maar hoe zorg je nou voor kliks? Als je niet regelmatig kliks hebt, verdien je geen geld. Om jou daarbij te helpen heb ik een aantal tips en een soort stappenplan samengesteld.

Stap 1: voordat je een link plaatst, verkorten!

Spreek vanaf nu met je zelf af dat elke keer als je ergens een link gaat plaatsen dat je eerst die link verkort via Adfly. Zo kan je aan elke link die je plaatst geld verdienen. Het zou zonde zijn als je dat niet doet...

Stap 2: links onder de aandacht brengen, anders geen geld

Om geld te verdienen moet je ervoor zorgen dat je links onder de aandacht komen. Als ik denk aan "onder de aandacht" komen, denk ik meteen aan sociale media. Twitter, Facebook, Instagam etc. zijn allemaal heel erg geschikt om iets onder de aandacht te brengen. Plaats de volgende keer als je een link plaatst een Adfly link. Anders verdien je geen geld!

Andere methodes om geld te verdienen aan je links is door Adfly links op forums, weblogs of onderaan je e-mails (als handtekening) te plaatsen.

Let op: kijk van te voren altijd of het plaatsen van verkorte links (bijv. een Adly link) toegestaan is! Het is ook niet de bedoeling dat je zomaar overal links gaat plaatsen, dat is namelijk spam. De link moet wel toegevoegde waarde hebben voor bezoekers.

Stap 3: kijk in je account naar je verdiensten!

Als je actief bent met het plaatsen van Adfly links en je veel kliks genereert kan je best een leuk bedrag bij elkaar verdienen. Verwacht niet dat je rijk wordt maar het is een leuk bedrag voor "niks doen". Stap 3 is dan ook dat je af en toe in je account kijkt naar je verdiensten!

Hoeveel Adfly jou kan opleveren

Zoals ik bij stap 3 in het stappenplan al zei: verwacht er niet teveel inkomsten van. De inkomsten per klik verschillen per land.

Geld verdienen met Adfly is meer voor erbij, het kost nauwelijks moeite om je link te verkorten en daarbij is elke euro mooi meegenomen toch? Als je $5,00 in je account hebt kun je jouw saldo laten uitbetalen via Paypal. Het is ook mogelijk een uitbetaling te ontvangen via Payoneer maar dan moet je saldo minimaal $10,00 bedragen.

Andere geld verdien methodes?

Deze site, Verdienjegek.nl, staat helemaal vol met methodes om geld te verdienen. Bekijk bijvoorbeeld de top 10 op de homepage van Verdienjegek of bekijk thuiswerk methodes om nog meer geld te verdienen.

Geef dit artikel een cijfer: "Geld verdienen met adfly" wordt gewaardeerd met een 6.7 op een schaal van 0 tot 10 gebaseerd op 39 stemmen

Links plaatsen en geld verdienen!

Je weet nu hoe je geld kan verdienen met het plaatsen van links. Het is heel erg simpel en iedereen kan hier aan verdienen. Het kost daarnaast helemaal geen moeite. Je hoeft er nauwelijks iets voor te doen.